Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Δεκαπέντε νεότευκτα κρουαζιερόπλοια περιμένουν… το 2021

0carnival mardi gras

Δεκαπέντε νεότευκτα  κρουαζιερόπλοια που παραδόθηκαν το 2020, μεταξύ των οποίων τρία πριν κηρυχθεί πανδημία η κρίση του covid-19, με τα περισσότερα να μην έχουν δει επιβάτες στα επίπεδα επιβίβασής τους, περιμένουν να κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους το 2021.
Πρόκειται για τα : Seven Seas Splendor , Fridtjof Nansen, Scarlet Lady, Le Bellot, Le Jacques Cartier, Celebrity Apex, National Geographic Endurance, American Jazz, Silver Origin, Enchanted Princess, P&O Iona, Spirit of Adventure , Silver Moon , Costa Firenze και Mardi Gras.
Την ίδια στιγμή μέσα στο έτος της πανδημίας αξιόλογες μονάδες άλλαξαν χέρια σε τιμές που πλησίαζαν αυτές του scrap ενώ άλλες επίσης αξιόλογες και αξιόπλοες οδηγήθηκαν στα διαλυτήρια της Aliaga στην Τουρκία και τα οποία χάρη στις αποσύρσεις είδαν μία αύξηση της τάξης του 30% στον κύκλο των διαλύσεων. Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην Aliaga «άνθησε» και η αγορά του ξενοδοχειακού εξοπλισμού που αποψιλώθηκε των κρουαζιερόπλοιων στα διαλυτήρια ο οποίος είτε μεταποιήθηκε και αξιοποιήθηκε στην τουριστική βιομηχανία είτε μεταπουλήθηκε στο γενικό εμπόριο.
Αυτή τη στιγμή και παρά το γεγονός της εμφάνισης των εμβολίων κατά της πανδημίας του covid-19, πολλές εταιρίες που διαχειρίζονται στόλους κρουαζιερόπλοιων τα έχουν θέσει σε πλεύσιμη αργία με τα βασικά πληρώματα για την ασφαλή πλεύση επ αυτών. Να σημειωθεί ότι οι ελπίδες για την επανεκκίνηση της κρουαζιέρας στην πλειοψηφία τους όπως έχουν αποτυπωθεί στα προγράμματα επικεντρώνονται στο δεύτερο εξάμηνο του 2021 με το 2022 να αποτελεί χρονιά που η κρουαζιέρα θα «πάρει την ρεβάνς» για το χαμένο 2020.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter