Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Piraeus Marine Club Εθελοντική αιμοδοσία

0Αιμ

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια πράξη ενσυναίσθησης, κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.
Η Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς ενστερνίζεται αυτή την φιλοσοφία και οργανώνει την 7η εθελοντική αιμοδοσία, την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, από τις 9.00 εως τη 13.00, στον 9ο όροφο της, αίθουσα «Σταματίου Μάσια Ρέστη», για την τράπεζα αίματος με την διακριτική ονομασία Αλέξανδρος Σταματιάδης, στην μνήμη του εκλιπόντος μέλους της υπό την αιγίδα της τράπεζας αίματος Βλών, προκειμένου να διευρυνθεί το αποθεματικό της.
Έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα καθοδηγεί και εξυπηρετεί τους εθελοντές. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα προσφερθούν χυμοί, καφές και σάντουιτς.
Για περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί ή για τον τρόπο λειτουργίας της Τράπεζας Αίματος, τα μέλη μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Διευθυντή της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά, κύριο Ευριπίδη Σαλαπασίδη
(τηλ.: 210 42 93 606, 6944 198671, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) ή να επισκεφτούν τους ιστοτόπους της Λέσχης (www.marine-club.gr) ή της Τράπεζας Αίματος Δημήτρης Βλων (www.vlon.org).
Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς: https://marine-club.gr/?p=8446&lang=el

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter