Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Αιμοδοσία του St' Nicholas Business Club

0Αιμ1

Tο Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση στο εμβληματικό St' Nicholas Business Club, αιμοδοσία σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας Ασκληπιείου Βούλας, κλιμάκιο του οποίου εγκαταστάθηκε στους χώρους του Club, με 5 κρεβάτια, πληθώρα νοσηλευτών και ιατρών.
Η διοργάνωση της αιμοδοσίας πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία της επιχειρηματικής μας λέσχης St' Nicholas Business Club με το AHEPA Maritime Chapter HJ-45.
Προς ενημέρωσή σας, οι αιμοδότες θα έχουν προτεραιότητα στο μέλλον, σε περίπτωση ανάγκης για αίμα, μέσω της τράπεζας αίματος του συλλόγου αιμοδοσίας AHEPA MARITIME HJ 45 ST’ NICHOLAS, με Αριθμό Μητρώου Συλλόγου στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας: 16172.
Ακόμη, με το πέρας της αιμοδοσίας, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο και απολαυστικό brunch, καθώς επίσης και φυσικό χυμό πορτοκάλι στους όμορφους χώρους του St' Nicholas Business Club, προκειμένου να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους από την λήψη αίματος.
Τέλος, θα θέλαμε να απευθύνουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας, σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την μεγάλη πράξη αγάπης προσφέροντας το αίμα τους, καθότι μέσω αυτής δίνετε ζωή και ελπίδα σε όσους το έχουν περισσότερο ανάγκη.
"Ότι κάνουμε μόνο για τον εαυτό μας, πεθαίνει μαζί μας. Ότι κάνουμε για τους άλλους, παραμένει και είναι αθάνατο." - Albert Pike

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter