Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Φιλικός αγώνας υδατοσφαίρισης για καλό σκοπό

0ΥΔΑΤ

Το Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδος παρουσιάζει νέα και ενημερώσεις που αφορούν τη ναυτική μας παράδοση και το ναυταθλητισμό, με σκοπό την προαγωγή των θαλάσσιων αθλημάτων, συμπεριλαμβανομένων της κωπηλασίας, της ιστιοπλοΐας, της κολύμβησης, της υδατοσφαίρισης, του θαλάσσιου σκι, του σέρφινγκ, του κανόε-καγιάκ, κ.α.
Στο πλαίσιο αυτό, το ΝΕΕ ανακοινώνει πως η Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας & Λιμένων του Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, διοργανώνουν έναν φιλικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών και των Ολυμπιονικών του Λιμενικού Σώματος, για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο αγώνας θα λάβει χώρα την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.
Σημειώνεται πως οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες και ασημένιοι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές του Λιμενικού Σώματος, έχουν και φέτος να διαγράψουν σπουδαία πορεία, υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους πλωτάρχη Λ.Σ. Θεόδωρου Βλάχου.
Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για την εκπλήρωση της ευχής ενός 6χρονου κοριτσιού ώστε να αποκτήσει ένα αμαξίδιο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter