Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου βάζει πλώρη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με τις ευχές και τη στήριξη της Groupama Ασφαλιστικής

0Groupama

Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει σταθερά και το 2024 να στηρίζει έμπρακτα τον ιστιοπλόο Δημήτρη Παπαδημητρίου, ο οποίος θα επιδιώξει σύντομα την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι στο Παρίσι.
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, διακρίνεται για τον επαγγελματισμό, το πάθος και την αγάπη του για το άθλημα της ιστιοπλοΐας. Το τελευταίο διάστημα ο νεαρός ιστιοπλόος προετοιμάζεται σε προπονητικό camp στην πόλη Vilamoura της Πορτογαλίας, ακολουθώντας ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα. Τον Ιανουάριο θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοίας, που θα διεξαχθεί στην Αυστραλία, έχοντας ως στόχο ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
«Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά συνεχίζουμε και φέτος να βρισκόμαστε δίπλα στον Δημήτρη Παπαδημητρίου, ο οποίος με επιτυχία και σταθερότητα συνεχίζει την παράδοση της χώρας μας στην ιστιοπλοΐα. Ο Δημήτρης έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την αφοσίωση και τη συνέπεια που έχει δείξει στη μέχρι τώρα πορεία του, παρά το νεαρό της ηλικία του, αποτελώντας έμπνευση και παράδειγμα για κάθε νέο. Οι ευχές μας για καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αδελαΐδας τον συνοδεύουν», υπογράμμισε ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής κ. Χρήστος Κάτσιος.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter