Πεμ05022024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Αυτό το Πάσχα μετακινηθείτε με καύσιμα ελίν και κερδίστε έως 6% σε go4more πόντους

0ελίν Πάσχα 2

Με τις διακοπές του Πάσχα να πλησιάζουν, η προετοιμασία μας για μικρές ή μεγάλες εξορμήσεις σε ανοιξιάτικους προορισμούς κορυφώνεται. Οι μετακινήσεις με το αυτοκίνητο θα είναι συχνές, η επιλογή ποιοτικών καυσίμων απαραίτητη και η ευκαιρία για επιπλέον κέρδος η καλύτερη πρόταση, που μας την προσφέρει η ελίν.

Για ολόκληρη τη Μεγάλη Εβδομάδα και τις ημέρες του Πάσχα, εφοδιάζοντας το όχημά μας σε ένα πρατήριο ελίν που συμμετέχει στο πρόγραμμα go4more, με τη χρήση της κάρτας της Εθνικής Τράπεζας, μπορούμε να κερδίσουμε έως 6% σε go4more πόντους.

Συγκεκριμένα, κατά την αγορά καυσίμων κίνησης ελίν, έχουμε επιβράβευση 6% με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και 3% με τη χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. Η προωθητική ενέργεια ισχύει για συναλλαγές από 30€ έως 200€.

Η ελίν αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που εφαρμόζει ένα καινοτόμο πρόγραμμα τριπλού ελέγχου ποιότητας, τη «Δέσμευση Ποιότητας», σε όλο το εύρος της εφοδιαστικής της αλυσίδας, εξασφαλίζοντας στους οδηγούς που επιλέγουν καύσιμα ελίν τη σιγουριά που χρειάζονται για τις μετακινήσεις τους. Σε συνεργασία με τους κορυφαίους, ανεξάρτητους φορείς παγκοσμίου βεληνεκούς Bureau Veritas και Lloyd’s Register, το σύστημα ελέγχου «Δέσμευση Ποιότητας» της ελίν προστατεύει την τσέπη μας και το όχημά μας από παραβατικές συμπεριφορές και αμφιβόλου ποιότητας καύσιμα.

Με την αξιοπιστία της ελίν, μετακινούμαστε και αυτό το Πάσχα με ποιοτικά καύσιμα, ενώ κερδίζουμε ακόμα περισσότερα με επιπλέον go4more πόντους.

Η προωθητική ενέργεια ξεκινάει σήμερα 10 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 17 Απριλίου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter