Πεμ05022024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η Miele Hellas υπερήφανος Χορηγός του Glyfada Maritime Pro-Am

0μιλε1

Η Miele Hellas, εταιρεία με ηγετική θέση στον κλάδο των premium οικιακών συσκευών, ήταν επίσημος χορηγός διοργάνωσης του πρώτου ναυτιλιακού pro-am τουρνουά γκολφ στην Ελλάδα, Glyfada Maritime Pro-Am. Το τουρνουά που συνδυάζει τη ναυτιλία με το ξεχωριστό άθλημα του γκολφ, έλαβε χώρα το Σάββατο 1 Απριλίου, στο γήπεδο γκολφ Γλυφάδας. Η συγκεκριμένη διοργάνωση ανήκει στην «οικογένεια» του Greek Maritime Golf Event, της κορυφαίας και πολυβραβευμένης διοργάνωσης γκολφ στην Ελλάδα.
Οι διαγωνιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον πρωινό τους καφέ από τις καινοτόμες καφετιέρες της Miele, οι οποίες διαθέτουν αναγνώριση χρήστη ώστε να προσφέρουν εξατομικευμένα τον τέλειο καφέ, αλλά και να συνδυάσουν το μεσημεριανό τους γεύμα με εκλεκτές ποικιλίες κρασιού, σερβιρισμένου στην ιδανική θερμοκρασία από τον συντηρητή κρασιών Miele, γνωρίζοντας από κοντά τις ιδιαίτερες ιδιότητες και καινοτομίες του premium προϊόντος, για την άριστη διατήρηση του κρασιού. Τα κρασιά που γεύτηκαν οι καλεσμένοι, σε ποικιλίες λευκές, ροζέ και κόκκινες ήταν ευγενική χορηγία του Κτήματος Κοκοτού.
Ακόμα, οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά δώρα, σχεδιασμένα αποκλειστικά για εκείνους από τη Miele, ενώ ο μεγάλος νικητής έλαβε μία συλλεκτική σειρά από ποτήρια κρασιού Miele by Riedel.
Στο πλαίσιο του event, η Miele Hellas παρέθεσε Exclusive Brunch για τους προσκεκλημένους δημοσιογράφους, με τα στελέχη της εταιρείας να συνομιλούν σε φιλικό κλίμα μαζί τους, αναδεικνύοντας την επιθυμία της εταιρείας να διευρύνει τις εργασίες της στον τομέα του οικιακού εξοπλισμού σκαφών αλλά και τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα για αυτόν.
H Miele, ως παγκόσμιος πρωταγωνιστής σε οικιακές συσκευές υψηλής καινοτομίας και ποιότητας, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες, εμπνευσμένες από το ίδιο το DNA της εταιρείας, “Life Beyond Ordinary”. Tα premium προϊόντα της εταιρείας προσέφεραν στους καλεσμένους του Glyfada Maritime Pro-Am την εμπειρία του Life in Miele, αναδεικνύοντας την ποιότητα και την καινοτομία, που βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε δημιουργίας της Miele.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter