Τρι05182021

Last updateΤρι, 18 Μαϊ 2021 7pm

Εβδομαδιαία αύξηση 5,1% ο δείκτης παράκτιας μεταφοράς μη συσκευασμένων φορτίων στο Ναυτιλιακό Χρηματιστήριο της Σανγκάης

bulk ships 000Η συνολική ζήτηση στην παράκτια αγορά μεταφοράς μη συσκευασμένων φορτίων (χύδην) αυξήθηκε κατά την εβδομάδα, σύμφωνα με το Ναυτιλιακό Χρηματιστήριο της Σανγκάης (SSE).

Η Ναυτιλία σε μία νέα πραγματικότητα

0φόρουμΓια την εξέχουσα θέση που έχει η ελληνική ναυτιλία παγκοσμίως μίλησαν στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η Αλεξία Ιγγλέση, Director Alberta Shipmanagement Ltd Greece, ο Χρήστος Μάγκος, CEO, Interunity Management Corporation και η Αμαλία Μήλιου – Θεοχαράκη, Commercial Manager, Teo Shipping Corporation Greece και ο Ρομπέρτο Κούστας, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος, DEEP SEA TECHNOLOGIES Greece).

Neptune Declaration: Τα πρώτα στοιχεία για τις «σκάτζες»

0Neptune DeclarationΟ δείκτης του Neptune Declaration για τις αλλαγές πληρωμάτων δείχνει ότι το 5,8% των ναυτικών επέβαιναν σε πλοία πέραν της λήξης των συμβάσεων εργασίας τους.

Tokyo MOU: Επηρεασμένες από την πανδημία οι επιθεωρήσεις

0tokyo mou 2020 696x346Οι δραστηριότητες του Τόκιο MOU επηρεάστηκαν επίσης σοβαρά από την πανδημία COVID-19.

Σε υψηλό 10ετίας οι ναυλώσεις boxships – «Κρατάνε» τιμές τα κενά «κουτιά»

0koytiΥψηλό δεκαετίας κατέγραψαν στα τέλη Απριλίου οι ημερήσιες τιμές ναύλωσης πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων εξ αιτίας της αυξημένης ζήτησης ως αποτέλεσμα της ανάκαμψης του διεθνούς εμπορίου και επιτάχυνσης των εμπορευματικών ροών.

Η ναυτιλία μάς δείχνει τον δρόμο

0evgenidis 930Του Λεωνίδα Δημητριάδη-Ευγενίδη *

Θα ήταν περισσότερο και από ρηξικέλευθο να προδιαγράψει κανείς με βεβαιότητα την εξέλιξη της πανδημίας, τόσο ποιοτικά όσο και χρονικά.

Πετάει η second hand αγορά

bulk ships 000Πετάει η second hand αγορά σύμφωνα με στοιχεία του Clarkson Research Services.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ