Τρι05132025

Last updateΤρι, 13 Μαϊ 2025 6pm

Συνεδριάζει στις 19 τρέχοντος η Εκτελεστική της ΠΝΟ

0naytikoi

Συνεδριάζει στις 19 τρέχοντος η Εκτελεστική της ΠΝΟ προκειμένου να εξετάσει και να λάβει αποφάσεις σχετικά με τα θέματα που απασχολούν τους ναυτικούς στα RO-RO. Στη σχετική ανακοίνωση της ΠΝΟ που υπογράφει ο γ.γ. της Εμμ. Τσικαλάκης, αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Με αφορμή τα Ασφαλιστικά Μέτρα στα οποία προσέφυγαν δύο εταιρείες ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη η απεργία της ΠΕΝΕΝ στα πλοία RO/RO ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ για μια ακόμα φορά την εργαλειοποίηση των Δικαστηρίων από αυτούς που επιδιώκουν να κτυπήσουν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της Απεργίας.
Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία στη συνεδρίαση της που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 19 Μαΐου 2025, θα εξετάσει διεξοδικά όλα τα προβλήματα των Ναυτεργατών που είναι σε εκκρεμότητα συμπεριλαμβανομένων και των συναδέλφων μας στα οχηματαγωγά (RO-RO) και επ’ αυτών θα λάβει αποφάσεις.
Τους καλούμε να αλλάξουν ρότα. Οι μεθοδεύσεις τους δεν μας αγγίζουν, δεν μας φοβίζουν! Οι αγώνες των Ναυτεργατών και το κεκτημένο του Απεργιακού δικαιώματος ΔΕΝ ποινικοποιούνται. Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter