Πεμ04182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Air France και KLM ενισχύουν την υποστήριξη στο Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας

0Πανθεον

Γιορτάζοντας την ελληνική ναυτιλία και αποκαλύπτοντας τους πρόσφατα Εισακτέους στο Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας, η φετινή Τελετή Εισαγωγής & Δείπνου θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του επόμενου μήνα και υπόσχεται να είναι για άλλη μια φορά μια μοναδική περίσταση.
Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας ανυπομονεί να υποδεχθεί ένα δυναμινκό κοινό το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου η Τελετή Εισαγωγής και το Δείπνο θα πραγματοποιηθούν ως υπαίθρια εκδήλωση που θα φιλοξενήσει πάνω από 500 προσκεκλημένους.
Για πρώτη φορά η Air France και η KLM στηρίζουν το Πάνθεον ως αποκλειστικοί συνεργάτες αεροπορικής εταιρίας.
Ο Γιάννης Πανταζόπουλος, Περιφερειακός Διευθυντής της Air France-KLM σχολιάζει: «Είμαστε υπερήφανοι για τη στενή και επιτυχημένη σχέση μας με την ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα, τόσο εδώ στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως, η οποία διαρκεί πολλά χρόνια. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας σε αυτή την καταπληκτική κοινότητα. Είναι τιμή μας να προσθέσουμε την υποστήριξή μας στη φετινή Τελετή Εισαγωγής και Δείπνου στο Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας και ανυπομονούμε να είμαστε μαζί σας το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουλίου.»
Ο φιλανθρωπικός οργανισμός για ελληνόπουλα Hellenic Hope θα λάβει και πάλι μια δωρεά από τα έσοδα της εκδήλωσης για να υποστηρίξει το έργο του με ελληνικές ΜΚΟ σε μια σειρά από προγράμματα για παιδιά.
Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας ευχαριστεί όλους τους μέχρι στιγμής επιβεβαιωμένους Χορηγούς της Εκδήλωσης:
Lead Χορηγοί: ABS, IRI/The Marshall Islands Registry και Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding Co.
Χορηγός Δεξίωσης Καλωσορίσματος: TMS Group.
Χορηγός Δείπνου: Navios Maritime Partners.
Χορηγός After-Dinner Digestifs: The Tsakos Group

Premium Χορηγοί: Cayman Islands Shipping Registry, Citi Private Bank, Moore Greece, Optima Shipping Services και Seajets.
Την Τράπεζα Julius Baer για την ενίσχυση της υποστήριξης του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας προς το Hellenic Hope.
Χορηγοί: Anglo Eastern Ship Management, Berenberg, Cass Technava, China Classification Society, ClassNK, Franman, Isle of Man Ship Registry, Lloyd’s Register, Marichem Marigases, Marine Tours, Orca AI, PPG, και Seascape Marine & Trading.
Airline Partner: Air France και KLM
Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας βρίσκεται στην διεύθυνση: www.greekshippinghalloffame.org

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter