Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ιατρικό οδηγό δημοσιοποίησε το ICS

bulk ships 000

Το ICS δημοσιεύει νέο πρακτικό ιατρικό οδηγό ορόσημο που μπορεί να προσφέρει μια αξιοσημείωτη διαφορά στη ζωή των ναυτικών και των αλιέων στα πλοία. Δεδομένης της απομακρυσμένης φύσης της ναυτιλίας, οι ναυτικοί γνωρίζουν ότι η ζωή τους μπορεί μερικές φορές να εξαρτάται από πρακτικές πληροφορίες άμεσα διαθέσιμες κατά τη διάρκεια των πρώτων κρίσιμων στιγμών μετά την εμφάνιση μιας ιατρικής έκτακτης ανάγκης εν πλω. Οι ιατρικές οδηγίες που καλύπτουν ασθένειες, τραυματισμούς και άλλα θέματα υγείας πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμες ως ζωτικής σημασίας βοήθημα για τη διάσωση ζωών, στην πραγματικότητα, οι διεθνείς κανονισμοί απαιτούν τη μεταφορά ιατρικού οδηγού σε εμπορικά πλοία που δεν έχουν γιατρό επί του σκάφους, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων εμπορικών πλοίων σε λειτουργία.
Αναγνωρίζοντας αυτή την ανάγκη, το Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο (ICS) δημοσίευσε τον Διεθνή Ιατρικό Οδηγό για Ναυτικούς και Αλιείς, σε συνεργασία με τη Διεθνή Ένωση Ναυτικής Υγείας (IMHA) και τη Διεθνή Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Μεταφορές (ITF). Το περιεχόμενο του ιατρικού οδηγού έχει δημιουργηθεί από μια διεθνή ομάδα εμπειρογνωμόνων ναυτικής ιατρικής που το ICS κάλεσε να παρέχει τις τελευταίες ιατρικές γνώσεις σχετικά με όλους τους τραυματισμούς, τις ασθένειες και τα θέματα υγείας που βιώνονται σε πλοία και αλιευτικά σκάφη. Όλα τα μέλη της ομάδας τεχνικής εξέτασης του οδηγού αφιερώθηκαν στη δημιουργία ενός ιατρικού οδηγού που θα μπορούσε να βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας των ναυτικών και να κάνει αξιοσημείωτη διαφορά στη ζωή των ναυτικών και των αλιέων ενώ βρίσκονται σε πλοία.
Ο ιατρικός οδηγός ICS αποτελείται από: τον κύριο ιατρικό οδηγό, που διαθέτει τις τελευταίες ιατρικές γνώσεις με σαφείς και πρακτικές εξηγήσεις των διαδικασιών καθ 'όλη τη διάρκεια. Ένα κουτί φαρμάκων του πλοίου που περιγράφει λεπτομερώς τα φάρμακα και τον εξοπλισμό που πρέπει να μεταφέρονται επί του πλοίου και 10 κάρτες δράσης που μπορούν να αφαιρεθούν και να μεταφερθούν οπουδήποτε στο πλοίο για την άμεση αξιολόγηση μιας επείγουσας ιατρικής κατάστασης.
Ο οδηγός διαθέτει μια εύχρηστη μορφή για έναν μη ιατρικό επαγγελματία να πλοηγηθεί και να εφαρμόσει σε μια ιατρική κατάσταση, μέσω 3D οπτικών βοηθημάτων, πινάκων, διαγραμμάτων και αξιολογήσεων για να βοηθήσει το πλήρωμα να ακολουθήσει σωστά τις διαδικασίες.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter