Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ψηφιακό εργαλείο από το Bureau Veritas

0bureau veritas

Το Bureau Veritas παρουσίασε το Cyber Health Analysis Report Tool (CHART) για να βοηθήσει τους πλοιοκτήτες να κατανοήσουν καλύτερα την ψηφιακή αρχιτεκτονική των πλοίων τους (OT / IT), συγκεκριμένες ευπάθειες καθώς και την ετοιμότητά τους για πιθανές απειλές στον κυβερνοχώρο.

Στόχος του εργαλείου είναι να προσφέρει μια τεχνική αξιολόγηση της ισχύος ενός πλοίου στον κυβερνοχώρο σε συγκεκριμένες στιγμές και δημιουργήθηκε από την αυξανόμενη ανάγκη αναθεώρησης, συντήρησης και ενημέρωσης των συστημάτων ενόψει των αυξανόμενων απειλών στον κυβερνοχώρο.
Το CHART παρέχει λεπτομερή έλεγχο του εξοπλισμού, των δικτύων, των μηχανισμών ασφαλείας και των διασυνδέσεων του πλοίου, για να διασφαλίσει ότι συμμορφώνονται με τα πρότυπα και τους κανονισμούς ασφάλειας στον κυβερνοχώρο από το IACS και τα κράτη σημαίας. Το εργαλείο παρέχει μια ανάλυση που είναι μια μορφή «έκθεσης ελέγχου υγείας στον κυβερνοχώρο», με συνιστώμενα μέτρα μετριασμού. Επίσης είναι σε θέση να επικυρώσει τη συμμόρφωση ενός πλοίου με τις επερχόμενες ενοποιημένες απαιτήσεις ανθεκτικότητας στον κυβερνοχώρο του IACS UR E26, οι οποίες θα απαιτήσουν υποχρεωτική εφαρμογή προστασίας στον κυβερνοχώρο από την 1η Ιανουαρίου 2024.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter