Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η ετήσια εκδήλωση της Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας Νέας Δημοκρατίας στο Golf της Γλυφάδας

0Ε.Κ.Ο. ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Ν.Δ. 4a

Η ετήσια εκδήλωση της Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας Ν.Δ., αφιερωμένη στην Ελληνική Ναυτιλία και τους Ανθρώπους της έλαβε χώρα την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στο εμβληματικό Golf της Γλυφάδας. Στην εν λόγω εκδήλωση έδωσαν το «παρών» επιφανείς Πολιτικοί, Παράγοντες, Επιχειρηματίες και Στελέχη της Ελληνικής Ναυτιλίας, διαπρεπή Μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, και πλήθος αγαπητών Φίλων και άοκνων Υποστηρικτών της Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας Ν.Δ.
Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο Πρόεδρος της Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας Ν.Δ. κύριος Λευτέρης Παπαναστασίου καλωσόρισε τους εκλεκτούς Προσκεκλημένους και αναφέρθηκε στην αποστολή και το έργο της Οργανώσεώς μας, τη συμβολή της σε μείζονα θέματα της Ελληνικής Ναυτιλίας και στις προγραμματισμένες δράσεις και πρωτοβουλίες της Οργανώσεως στο προσεχές διάστημα.
Στη συνέχεια, ακολούθησαν οι βραβεύσεις:
- Της Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (HELMEPA) ως Ναυτιλιακής Οργανώσεως της Χρονιάς, με το βραβείο να παραδίδει ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κος Γιάννης Πλακιωτάκης στον Cpt. Δημήτρη Ματθαίου, Μέλος του Δ.Σ. της HELMEPA.
- Της Cpt. Ιωάννας Σιμώνη Δοξαστάκη, Διευθύντριας Σπουδών ΚΕΣΕΝ Πλοιάρχων, ως Γυναίκας της Χρονιάς, με το βραβείο να παραδίδει ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριος Κώστας Κατσαφάδος.
Ο Υπουργός κύριος Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Υφυπουργός κύριος Κώστα Κατσαφάδος στη τοποθέτησή τους αναφέρθηκαν στο σημαντικό μεταρρυθμιστικό έργο που γίνεται στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, όπως η ψηφιοποίηση του συνόλου των υπηρεσιών του ΥΝΑΝΠ σε ένα ευρύ φάσμα διαδικασιών και χρήσεων προς τις Ναυτιλιακές επιχειρήσεις και τους πολίτες, ειδική αναφορά έγινε στην μείωση εισροής παράτυπων μεταναστών και υπηκόων τρίτων χωρών, με την σημαντική συμβολή και αυταπάρνηση των γυναικών και των ανδρών του Λιμενικού Σώματος.
Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμούς ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κύριος Άγγελος Συρίγος και οι Εκπρόσωποι του Κόμματος της Ν.Δ., κύριος Νικόλαος Παγώνης Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων, κύριος Τάσος Γαϊτάνης, Εκπρόσωπος Τύπου και κύριος Νίκος Ρωμανός, Διευθυντής Γραφείου Τύπου.
Στο βήμα ανέβηκαν επίσης για ένα σύντομο χαιρετισμό οι εκλεκτοί Φίλοι και Υποστηρικτές της Οργανώσεώς μας κύριος Νίκος Ρηνιώτης, Πρόεδρος της εταιρείας Baluco, κύριος Πάνος Ζαλαχώρης, Πρόεδρος της Status Maritime Corporation,ο Δρ. Πάνος Νομικός, εκπρόσωπος της Danaos Group και κυρία Κωνσταντίνα Ασπρούδη, Πρόεδρος της Invictus Holding Ltd.
Στην δεξίωση παρέστησαν επίσης Βουλευτές Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών, της Α και Β Περιφέρειας Πειραιά, Κυκλάδων, Κέρκυρας και Δωδεκανήσου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κύριος Γιώργος Δημόπουλος, Δήμαρχοι της Αττικής, Πρόεδροι Οργανισμών και Φορέων και Εκπρόσωποι διαφόρων Φορέων Εθελοντισμού, εκπρόσωποι της ΕΚΟ Επιστημόνων Μ.Β., Πολιτισμού και Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, και οι Τομεάρχες Υποδομών και Εμπορίου.
Το υπόλοιπο μέρος της βραδιάς αφιερώθηκε στους υψηλούς προσκεκλημένους μας,
ενδυναμώνοντας έτσι τις διαπροσωπικές σχέσεις και αναπτύσσοντας ιδέες και συνέργειες σε πολύ εγκάρδιο κλίμα. Ο Πρόεδρος και το ΔΣ ευχαρίστησαν το Λιμενικό Σώμα για την πολύτιμη συνεισφορά του στην αποτελεσματική φύλαξη και προστασία των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων της χώρας μας, και ανακοίνωσαν ότι η επόμενη μεγάλη εκδήλωση θα λάβει χώρα αρχές του νέου έτους, με την agenda των δραστηριοτήτων μέχρι τότε να περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την περιφερειακή ανάπτυξη της Οργάνωσης, τη ναυτική εκπαίδευση, το θαλάσσιο περιβάλλον και άλλες δράσεις που θα ανακοινώνονται μέσω του Τύπου και του δικτυακού μας τόπου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter