Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Intermodal: Εβδομάδα με πολλές αγοραπωλησίες

deksamenoploia

Εβδομάδα με έντονη δραστηριότητα ήταν η προηγούμενη στις αγοραπωλησίες πλοίων σύμφωνα με την Intermodal.

Πρωταγωνιστές στις πωλήσεις οι γιαπωνέζοι ενώ σύμφωνα με τον ναυλομεσιτικό οίκο και οι τιμές «μαλάκωσαν» καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος του έτους.
Στα Ultramax ξεχώρισε η πώληση τεσσάρων πλοίων από την Scorpio Bulkers στην Pacific Basin έναντι 67 εκατ. δολ en bloc. Πρόκειται για τα SBI Antares, SBI Bravo, SBI Hydra και SBI Maya (61.000Ddwt/2015 NACKS, China).
Στα δεξαμενόπλοια παρά το γεγονός ότι οι ναύλοι παραμένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα, υπάρχει ακόμη κάποια δραστηριότητα και για τα παλαιότερα πλοία. Τα σύγχρονα πλοία είναι σπάνια και ως εκ τούτου προσελκύουν μεγάλο ενδιαφέρον λόγω του γεγονότος ότι οι τιμές βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα από την πτώση της αγοράς, επισημαίνει ο ναυλομεσιτικός οίκος ο οποίος προσθέτει ότι η Pantheon Tankers αναφέρεται ως αγοράστρια του Jing Gang San (318.000dwt / 2013 Shanghai Jiangnan, China) για 45,2 εκατομμύρια dol..
H Intermodal τονίζει ότι καθώς η διάθεση για αγορές παραμένει ισχυρή, τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να καταγραφούν περισσότερες αγοραπωλησίες πλοίων.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter