Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας ανακοίνωσε τον νικητή του διαγωνισμού ‘Liberty Ships’

0George

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το αποτέλεσμα του πρόσφατου διαγωνισμού του και τον νικητή του βραβείου, μια πολύτιμη θαλασσογραφία του διάσημου Έλληνα ιμπρεσιονιστή Επαμεινώνδα Θωμόπουλου.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Διαδικτυακής Τελετής Εισαγωγής 2020 του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας που έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και παρακολουθήθηκε από πολλές εκατοντάδες ανθρώπους της ελληνικής ναυτιλίας και παγκοσμίως. Μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα μας: www.greekshippinghalloffame.org
Η εποπτεία και η διεξαγωγή του διαγωνισμού παρασχέθηκε από την λογιστική και συμβουλευτική εταιρία Moore Greece.
Η Ψηφιακή Εκδήλωση φιλοξενήθηκε από το λιμάνι του Πειραιά και το κατάστρωμα του Liberty Hellas, ένα από τα τρία πλοία liberty που επέζησαν παγκοσμίως, και η σωστή απάντηση στο ερώτημα του διαγωνισμού ήταν "Liberty Ships" ή μια αποδεκτή παραλλαγή. Η Moore έχει επιβεβαιώσει ότι ο πρώτος που έστειλε την σωστή απάντηση σύμφωνα με τους κανόνες του διαγωνισμού ήταν ο Γιώργος Δεληγιάννης από την Λωζάνη της Ελβετίας, ο οποίος κέρδισε τον πίνακα.
Ο Γιώργος Δεληγιάννης είναι ορκωτός λογιστής και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Kairos Trade & Consultancy Group. Πέρα από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, για πολλά χρόνια ο Γιώργος έχει υπηρετήσει σε διάφορους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και έχει διατελέσει μέλος της επιτροπής και Διαχειριστής του Hellenic Hope, του Φιλανθρωπικού Οργανισμού που το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας υποστηρίζει από το 2014.
Αφού ενημερώθηκε για την επιτυχία του, ο Γιώργος σχολίασε: «Θα ήθελα να πάρω την ευκαιρία για να ευχαριστήσω το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας για αυτό το υπέροχο βραβείο. Εύχομαι στον οργανισμό ό,τι καλύτερο για το μέλλον και εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για τη συνεχιζόμενη στήριξη του Hellenic Hope».
Και πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια για την πολύ επαγγελματική και επιτυχημένη παρουσίαση της εκδήλωσης!»
Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στους Co-lead Χορηγούς του και σε άλλους ισχυρούς υποστηρικτές της εκδήλωσης.
Η ABS, η IRI/The Marshall Islands Registry και τα ναυπηγεία Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding Co. Ltd (SWS) ήταν Co-Lead Χορηγοί και ένωσαν τις δυνάμεις τους με την TMS και την Navios Group of Companies που ήταν μεγάλοι χορηγοί της Διαδικτυακής Τελετής Εισαγωγής.
Η Bureau Veritas, η Citi Private Bank, η Moore Greece και η Optima Shipping Services παρείχαν ανεκτίμητη υποστήριξη στην Εκδήλωση ως Premium Χορηγοί.
Περαιτέρω ιδιαιτέρως εκτιμητέα υποστήριξη παρείχαν οι Premium Χορηγοί China Classification Society, ClassNK, The Shipping Deputy Ministry of the Republic of Cyprus, The Ecali Club, HSBC, KPMG, Kyvernitis Travel και Marichem Marigases Worldwide Services.
Η Bank Julius Baer ευγενώς αύξησε την υποστήριξη του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας 2020 στον Hellenic Hope.
Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας βρίσκεται στην διεύθυνση www.greekshippinghalloffame.org

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter