Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Καταπλέει» στον Πειραιά το UK Ship Register (UKSR)

0uksr logo

Το UK Ship Register (UKSR), μέρος της Βρετανικής Ναυτιλιακής διοίκησης (Maritime and Coastguard agency-MCA) ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει το πρώτο περιφερειακό γραφείο πωλήσεων στο εξωτερικό ως μέρος φιλόδοξων αναπτυξιακών σχεδίων για τη σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου.
Το νέο εγχείρημα, το οποίο θα εγκαινιάσει το γραφείο πωλήσεων στον Πειραιά, σε μια χώρα με πλούσια θαλάσσια κληρονομιά - θα επιτρέψει στο UKSR να δημιουργήσει πολύτιμες μακροπρόθεσμες συνεργασίες με τους Έλληνες πλοιοκτήτες, καθώς και να ενισχύσει την παρουσία της σημαίας στην ελληνική ναυτιλιακή βιομηχανία.
Στα τέλη του περασμένου έτους, το UKSR παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο λειτουργικό μοντέλο με έμφαση την εξυπηρέτηση πελατών παγκόσμιας κλάσης και τη δέσμευση να επεκτείνει τις δραστηριότητές του εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.
Με την νέα στρατηγική επικέντρωσης της σημαίας στην εταιρική σχέση και τη διεθνή εκπροσώπηση, η Katy Ware, διευθύντρια ναυτιλιακών υπηρεσιών του MCA, δήλωσε ότι είναι βασική προτεραιότητα για την σημαία, η συνεργασία τοπικά με τους ιδιοκτήτες ελληνικών πλοίων.
«Αναγνωρίζουμε τη σημασία και την επιρροή των Ελλήνων πλοιοκτητών και πιστεύουμε ότι ως σημαία μπορούμε να προσθέσουμε πραγματική αξία στις δραστηριότητές τους.
«Υπάρχει μια μακρά ιστορία αγγλο-ελληνικής συνεργασίας στον τομέα της Ναυτιλίας και γι 'αυτό επιλέξαμε την Ελλάδα ως τοποθεσία για το πρώτο μας γραφείο πωλήσεων στο εξωτερικό».
Η υπουργός Ναυτιλίας Kelly Tolhurst είπε: «Για αιώνες, η βρετανική σημαία παρέχει προστασία, ταυτότητα και ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της παγκοσμίως.
«Αυτό είναι πλέον πιο σημαντικό από ποτέ, με το Ηνωμένο Βασίλειο να ηγείται του επαναπατρισμού των ναυτικών σε όλο τον κόσμο μέσω του Covid-19.
"Αυτή η νέα επιχείρηση θα ενισχύσει την ελκυστικότητα της σημαίας και θα επιδείξει την ικανότητά μας ότι το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να ωφελήσει τις ναυτιλιακές εταιρείες."
Επί του παρόντος, περίπου το 30% των παγκόσμιων ναυτιλιακών εταιρειών είναι ελληνικής ιδιοκτησίας και έχουν ισχυρούς δεσμούς με τον Πειραιά.
Το UKSR διόρισε την Κα Ανδριανή Βόδενα , ένα στέλεχος πωλήσεων με εκτεταμένο υπόβαθρο στη ναυτιλία, για να επιβλέπει τις υπηρεσίες της Βρετανικής σημαίας και του νηολογίου με βάση τον Πειραιά. Θα αναλάβει ενεργό ρόλο στη συνάντηση με νέους και υπάρχοντες χρήστες της σημαίας, παρέχοντας στην ελληνική και κυπριακή αγορά ειδική υποστήριξη και πληροφορίες σχετικά με τα πλεονεκτήματα της βρετανικής σημαίας.
Η Κα Βόδενα είχε προηγουμένως εργαστεί στην Cruise Lines International Association (CLIA Europe) και έχει τεράστια εμπειρία στην επικοινωνία με τους πλοιοκτήτες, τις λιμενικές αρχές και τους κυβερνητικούς φορείς,
«Είμαι περήφανη και χαρούμενη που υπηρετώ ως το πρώτο στέλεχος πωλήσεων του βρετανικού νηολογίου στην Ελλάδα και ανυπομονώ να συμβάλω στην αποστολή του Ηνωμένου Βασιλείου για να γίνει η διεθνής σημαία με την καλύτερη απόδοση στον κόσμο», δήλωσε η Κα Βόδενα.
«Είμαι βέβαιη ότι η Ελληνική Ναυτιλιακή Κοινότητα θα αγκαλιάσει τη σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου και τα παγκόσμια πρότυπα της.»
Ο ακριβής χρόνος για το άνοιγμα του γραφείου πωλήσεων υπόκειται στην τρέχουσα πανδημία Covid-19.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter