Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Διαδοχικές συναντήσεις Πλακιωτάκη με φορείς της ναυτιλίας και του ΛΣ

0seen ep

Με την διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) συναντήθηκε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης. Ο Πρόεδρος του ΣΕΕΝ κ. Μιχάλης Σακέλλης ενημέρωσε τον κ. Πλακιωτάκη για τα τρέχοντα θέματα της Ελληνικής ακτοπλοΐας, ενώ οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τις συναντήσεις με απώτερο στόχο την εξεύρεση κοινά αποδεκτών λύσεων στα χρονίζοντα θέματα του κλάδου.Στην συνάντηση συμμετείχαν πλην του κ. Σακέλλη και οι κ.κ. Αδαμάντιος Κρασανάκης Γενικός Γραμματέας, ο κ. Ιωάννης Δεπάστας, Ταμίας, καθώς και οι κ.κ. Ιωάννης Βαρδινογιάννης, Θεολόγος Παναγιωτάκης, Διονύσης Θεοδωράτος, Ευστράτιος Απέργης, Νίκος Καβαλλιέρος, Αντώνης Γιαλεσάκης, καθώς και ο κ. Ανδρέας Ποταμιάνος, ως εκπρόσωπος της κρουαζιέρας.
Επίσης συνάντηση γνωριμίας πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης με την διοίκηση του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΝ. Στην συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος του Συλλόγου κα. Ζηνοβία Κυραμαργιού, η Αντιπρόεδρος κα. Παναγιώτα Αλειφεροπούλου, η κα. Ευγενία Κατσουλάκου, Γενική Γραμματέας, η κα. Δέσποινα Πασούλα, Ταμίας, καθώς και τα μέλη της διοίκησης κα. Γεωργία Κουμενιώτη, καθώς και οι κ.κ. Δημήτρης Γκερλές και Στέργιος Τόψης.
Εξ άλλου συνάντηση γνωριμίας πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης με τη διοίκηση της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (Π.Ε.Α.Λ.Σ.). Στην συνάντηση εκ μέρους της Π.Ε.Α.Λ.Σ. συμμετείχαν οι κ.κ. Σπυρίδων Πασσάκος Πρόεδρος, Γεώργιος Μαραγκός Α΄ Αντιπρόεδρος, Γεώργιος Μακρής Β΄ Αντιπρόεδρος, Χρήστος Καβελάρης Γ΄ Αντιπρόεδρος, Ιωάννης Παπαδάκης Γενικός Γραμματέας και Μιχάλης Τσαρίδης Ταμίας. Στο τέλος της συνάντησης η Διοίκηση της Π.Ε.Α.Λ.Σ. παρέδωσε στον κ. Πλακιωτάκη πλακέτα με το θυρεό της Ένωσης.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter