Σαβ05182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Αναζητούνται «φρέσκα μυαλά» για τη ναυτιλία

ECSA 0034

Ένα νέο πεδίο προβληματισμού αναδύθηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών της ευρωπαϊκής ναυτιλιακής εβδομάδας το οποίο και «ακουμπάει» σε μία από τις «ευαίσθητες χορδές» της ναυτιλίας που αφορά στην ανανέωση των στελεχών της ή και την αξιοποίηση «φρέσκων ιδεών». Οι συζητήσεις ξεκίνησαν από το στρογγυλό τραπέζι μελών του ship managers trade association όταν από την πλευρά του InterManager τέθηκε θέμα αξιοποίησης σε όλα τα επίπεδα «φρέσκων ιδεών» αρχής γενομένης από τον γενικό γραμματέα του InterManager Capt Kuba Szymanski .

Στις συζητήσεις της στρογγυλής τράπεζας που μετείχε και η European Community Shipowners' Associations (ECSA) «συμφωνήθηκε» ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να εργαστούν από κοινού προς την κατεύθυνση της προσέλκυσης νέων ταλέντων στους τομείς του management.

Στο περιθώριο των συζητήσεων που διεξήχθησαν στο περιθώριο της ευρωπαϊκής εβδομάδας ναυτιλίας ένα στοιχείο που επιβεβαιώθηκε αφορούσε στα στελέχη που καλούνται να υποστηρίξουν τις ναυτιλιακές δραστηριότητες , το επίπεδο των γνώσεων αλλά κυρίως της ύπαρξης του «αισθητηρίου» εκείνου που διασφαλίζει την βιωσιμότητα των όποιων εγχειρημάτων.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter