Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η PIL επιλέγει λύσεις της Lloyd's Register για την απαλλαγή από ανθρακούχες εκπομπές και αύξηση της ενεργειακής απόδοσης του στόλου

0πιλ

Η ναυτιλιακή εταιρεία της Σιγκαπούρης, Pacific International Lines (PIL), έχει προσλάβει ειδικούς βελτιστοποίησης στόλου της Lloyd's Register, i4 Insight, για να τη βοηθήσουν να μειώσει τις εκπομπές και να μεγιστοποιήσει την απόδοση του στόλου με μια τετραετή συμφωνία σε επίπεδο στόλου.
Για να υλοποιήσει τη δέσμευσή της για μείωση των εκπομπών και βελτίωση της απόδοσης του στόλου, η PIL άνοιξε πρόσφατα ένα «Κέντρο Θαλάσσιας Αποδοτικότητας (CME), το οποίο τροφοδοτείται από την πλατφόρμα i4 και χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες δρομολόγησης στην ξηρά ως τεχνολογική ραχοκοκαλιά για την επίτευξη των στόχων της.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του τμήματος LR Digital Solutions, Martin Taylor, δήλωσε: «Η CME βασίζεται στην πλατφόρμα βελτιστοποίησης στόλου i4 για την καλύτερη διαχείριση του στόλου της, την αξιολόγηση της απόδοσης των πλοίων και τη διασφάλιση ότι η ναυτιλιακή γραμμή λαμβάνει τις καλύτερες αποφάσεις για τη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων εσόδων. Είμαστε περήφανοι που η PIL μας επέλεξε για να τους βοηθήσουμε να ψηφιοποιήσουν και να βελτιστοποιήσουν τον στόλο της και προσβλέπουμε σε μια μακρά σχέση τα επόμενα χρόνια».
«Στόχος μας είναι να λύσουμε τις προκλήσεις των πελατών μας και να υποστηρίξουμε τον στόχο τους να προσφέρουν την πιο ανταγωνιστική εξυπηρέτηση στους δικούς τους πελάτες. Για να δημιουργήσουμε την καλύτερη πλατφόρμα, έχουμε επικεντρωθεί στη συγκέντρωση των πιο έμπειρων, ενημερωμένων και ταλαντούχων μυαλών στον τομέα. Οι λύσεις μας αναπτύσσονται από μια ομάδα ναυτιλιακών εμπειρογνωμόνων, τεχνικών καινοτόμων και επιλυτών προβλημάτων», πρόσθεσε ο Taylor.
Η PIL, που κατατάσσεται στη12η θέση μεταξύ των κορυφαίων ναυτιλιακών γραμμών εμπορευματοκιβωτίων στον κόσμο, έχει 55 χρόνια ναυτιλιακής εμπειρίας και η αποστολή της είναι να «οδηγήσει τη συνδεσιμότητα» προσφέροντας στους πελάτες και τις επιχειρήσεις της μια αξιόπιστη, αποτελεσματική και καινοτόμο υπηρεσία. Αναγνωρίζει ότι οι επενδύσεις και η δράση για τη βιωσιμότητα μέσω της ψηφιοποίησης είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση ισχυρής ανταγωνιστικής θέσης.
Ο Γενικός Διευθυντής, Λειτουργιών & Προμηθειών της PIL, Abhishek Chawla, δήλωσε: «Καθώς η PIL συνεχίζει να αναπτύσσει τις δραστηριότητές μας στον τομέα της μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων σε βασικές περιοχές σε όλο τον κόσμο, η βιωσιμότητα αποτελεί επίσης βασικό στόχο. Το να είμαστε μια πιο λειτουργικά αποδοτική ναυτιλιακή γραμμή θα μας βοηθούσε σημαντικά να μειώσουμε το αποτύπωμα άνθρακα. Με την LR ως έναν από τους συνεργάτες μας στην CME, είμαστε ευθυγραμμισμένοι με τον στόχο μας να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία και την ψηφιοποίηση στις δραστηριότητές μας για βελτιωμένη επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter