Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

H M/Maritime παρουσιάζει τον δεξαμενισμό του AVRA.GR στο Νεώριο (video)

Mmaritime

Η Μ/ΜARITIME ολοκλήρωσε τον δεξαμενισμό του «AVRA.GR» στο ναυπηγείο της ΟΝΕΧ στο Νεώριο στο λιμάνι της Σύρου.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, το AVRA.GR είναι ένα πλοίο 34.930 dwt, το πρώτο πλοίο που κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία το 2016 και παραδόθηκε υπό τη διαχείριση της M / MARITIME τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.
Από το Hakodate Dock της Namura Shipbuilding Co. και τη θάλασσα της Ιαπωνίας, το AVRA.GR έφτασε σταο ναυπηγείο του Νεωρίου στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2021 για να υποβληθεί στο πρώτο special survey στην πρώτη βαριά βιομηχανία των Βαλκανίων. Κατά τη διάρκεια αυτού του πενταετούς ταξιδιού στη θάλασσα, το «AVRA.GR» μετέφερε 879.550 τόνους χύδην ξηρού φορτίου σε όλο τον κόσμο, προσεγγίζοντας 91 λιμάνια με 130 ναυτικούς να έχουν υπηρετήσει ως αξιωματικοί και πλήρωμα.
Η M / MARITIME, συνεχίζει με υπερηφάνεια να τιμά την ελληνική ναυτιλιακή βιομηχανία δείχνοντας σεβασμό στις ναυπηγικές εργασίες και τις εργασίες συντήρησης της χώρας και εμπιστεύεται τα ναυπηγεία της ONEX και το Nεώριο στη Σύρο, με ιστορία 160 ετών στην κατασκευή και συντήρηση πλοίων. Η ακρίβεια και η ποιότητα αντικατοπτρίζονται έντονα στο έργο των ανθρώπων στο ναυπηγείο Νεωρίου που μαζί με τους ανθρώπους της M / MARITIME στην ξηρά και επί του πλοίου ολοκλήρωσαν τον δεξαμενισμό του «AVRA.GR» ομαλά και έγκαιρα, αποδεικνύοντας πλήρη υποστήριξη στην καινοτόμο προσέγγιση της εταιρείας για επισκευές και σχεδιασμό του πλοίου.
Το επόμενο πλοίο της εταιρείας, το ARMONIA.GR , ένα πλοίο 61.232 dwt που κατασκευάστηκε στο Imabari Shipbuilding αναμένεται να ολοκληρώσει τον δεξαμενισμό του στο Νεώριο Σύρο τον Ιούλιο του 2021. Η M / MARITIME θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον ελληνικό κλάδο ναυπηγικής και συντήρησης και σκοπεύει να ολοκληρώσει τους δεξαμενισούς των πλοίων της Εταιρείας στα ναυπηγεία ONEX και επίσης να υποστηρίξει την τοπική επιχειρηματική κοινότητα μέσω πρόσθετων εργασιών στην ενδιαίτηση, προσφέροντας καλύτερο σχεδιασμό και ένα άνετο περιβάλλον για τους ανθρώπους μας στο πλοίο. Οι αρχές της ποιότητας και της ακρίβειας, βαθιά ριζωμένες και κοινές μεταξύ της M / MARIITME και της ιαπωνικής ναυπηγικής βιομηχανίας μοιράζονται και με το ναυπηγείο Neorion ONEX και είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να κάνουμε στη συντήρηση των πλοίων στην Ελλάδα ένα βήμα μπροστά μέσω της εξαιρετικής εργασίας και συνεργασίας.

Δείτε το video

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter