Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συμπλήρωσε 29 έτη επιτυχούς «πλεύσης» η FRANMAN

0Φραγκούλης

Συμπλήρωσε 29 έτη επιτυχούς «πλεύσης» η FRANMAN. Με την ευκαιρία των 29 ετών ο ceo και ιδρυτή της κ. Κωστής Φραγκούλης σημείωσε τα ακόλουθα: «Σαν χθες μου φαίνεται και ας πέρασαν σχεδόν τρείς δεκαετίες. Νιώθω πολύ υπερήφανος για την FRANMAN και την ομάδα μου. Όχι τόσο για όσα πετύχαμε αυτά τα χρόνια αλλά κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο τα πετύχαμε. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους πελάτες, συνεργάτες και φίλους της εταιρείας μας για την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζουμε σήμερα με το ίδιο όραμα, τις ίδιες αξίες, το ίδιο πάθος και βέβαια την ίδια αγάπη για την δουλειά μας, όπως στις 11 Μαΐου του 1991 όταν ξεκίνησα».
Από το 1991, η Franman παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στη ναυτιλιακή βιομηχανία, με επίκεντρο τον εξοπλισμό ναυπήγησης, τα ανταλλακτικά, τις επισκευές πλοίων, τις υπηρεσίες, τις συμβουλευτικές υπηρεσίες και τις υπηρεσίες ασφαλείας.
Όταν ο Κωστής Γ. Φραγκούλης ίδρυσε τον Φράνμαν, το όραμά του ήταν να επεκτείνει τη δια βίου εμμονή του με τη θάλασσα και τη ναυτιλία σε έναν οργανισμό που παρέχει υψηλά επίπεδα διαφοροποιημένων υπηρεσιών στη ναυτιλιακή βιομηχανία.
Τρεις δεκαετίες αργότερα και αυτή την εμμονή συμμερίζονται όλοι οι άνθρωποι που απαρτίζονται Franman σήμερα. Εξειδικευμένοι και έμπειροι επαγγελματίες, που υποβάλλονται σε συνεχή τεχνική και εμπορική κατάρτιση, για την παροχή των υψηλότερων επιπέδων εξυπηρέτησης και υποστήριξης. Η πρώτη αντιπροσώπευση της Franman ήταν η Metritape από τις ΗΠΑ, κατασκευαστές συστημάτων μέτρησης επιπέδων δεξαμενών. Σήμερα, η franman είναι υπερήφανη να αντιπροσωπεύσει περισσότερες από 130 κορυφαίες επιχειρήσεις από τη ναυτιλιακή βιομηχανία και εξυπηρετεί περισσότερες από 600 ναυτιλιακές επιχειρήσεις ετησίως.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter