Πεμ04182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Δωρεά υγειονομικού υλικού από την ΟΛΠ Α.Ε. στο πρόγραμμα “ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ”

0dorea

Η ΟΛΠ Α.Ε. στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης, προέβη σε μια ακόμα δωρεά υγειονομικού υλικού (προστατευτικές μάσκες και αντισηπτικά), στο πρόγραμμα “ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ”.
Το υλικό προορίζεται για κάλυψη των αναγκών και την προστασία των εργαζομένων του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) και για τη συνέχιση της παροχής υπηρεσιών τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας που προβλέπονται για την πρόληψη της μετάδοσης του κορωνοϊού.
Η παράδοση του υγειονομικού υλικού πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 02.06.2020, παρουσία του Capt. Weng Lin, Deputy CEO της ΟΛΠ Α.Ε. Εκ μέρους του ΚΕΘΕΑ παρέστη η κα Τόνια Καστριώτη, Υπεύθυνη Εξεύρεσης Πόρων. Συνολικά διατέθηκαν 3.000 μάσκες και 30 φιάλες αντισηπτικά.
Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του ΚΕΘΕΑ κα Τόνια Καστριώτη: “Η δωρεά μασκών και αντισηπτικών από τον ΟΛΠ προς το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, το οποίο απευθύνεται σε κρατούμενους και αποφυλακισμένους χρήστες ναρκωτικών με δομές σε όλη την Ελλάδα και μέσα σε σωφρονιστικά καταστήματα, είναι μία ουσιαστική βοήθεια, αλλά και μία συμβολική κίνηση αλληλεγγύης προς τους ευάλωτους πληθυσμούς που εξυπηρετεί το ΚΕΘΕΑ”.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter