Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

H MedCruise βράβευσε τον Πειραιάς - Καλύτερο λιμάνι Κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο ο ΟΛΠ

0krou

Το βραβείο του καλύτερου λιμένος κρουαζιέρας για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου απέσπασε το λιμάνι του Πειραιά από την MedCruise σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Γένοβα. Το βραβείο παρέλαβε η Manager Στρατηγικού Σχεδιασμού & Μάρκετινγκ ΟΛΠ Α.Ε. κα Θεοδώρα Ρήγα. Τα βραβεία Mare Nostrum Awards θεσμοθετήθηκαν φέτος για πρώτη φορά και για τη συγκεκριμένη κατηγορία ψήφισαν στελέχη των εταιρειών κρουαζιέρας και δημοσιογράφοι. Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν επίσης εμπειρογνώμονες και επαγγελματίες της κρουαζιέρας.
Η MedCruise είναι η Ένωση Λιμένων Κρουαζιέρας Μεσογείου, Μαύρης Θάλασσας, Αδριατικής και Ερυθράς Θάλασσας με μέλη 130 λιμάνια και 32 εταιρείες από τη βιομηχανία της κρουαζιέρας από 21 χώρες και τρεις ηπείρους.
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία για το πρώτο πεντάμηνο 2019 ο τομέας κρουαζιέρας για το λιμάνι του Πειραιά παρουσίασε αύξηση περίπου 14% σε σχέση με το 2018, ενώ ιδιαίτερη άνοδο 24% σημείωσε το homeporting (αφίξεις-αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά) που αποτελεί και στρατηγικό στόχο της Διοίκησης της ΟΛΠ Α.Ε.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε. Capt. Fu Chengqiu δήλωσε:
“Ο Πειραιάς αποτελεί ένα σύγχρονο και ασφαλές λιμάνι και προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO. Το μεγάλο έργο της Νότιας Επέκτασης του οποίου ο διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη, θα ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τη θέση του Πειραιά ως μεγάλο λιμάνι homeport της Μεσογείου”.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter