Δευ06172024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Αξιοσημείωτη αύξηση στον όγκο εργασιών της ανακοίνωσε η GOPET HELLAS για το 2023

0Goper

Ισχυρές αναπτυξιακές προοπτικές για τη GOPET HELLAS μαρτυρά η αξιοσημείωτη αύξηση στους όγκους εργασιών της διεθνούς εταιρείας logistics για το 2023. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι επιδόσεις αυτές καταγράφονται εν μέσω ενός δυναμικά μεταβαλλόμενου κλίματος, όπου παρατηρούνται ποικίλες αλλαγές στο ρυθμό των ελληνικών εξαγωγών.

Ειδικότερα, όλοι οι τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας σημειώνουν σημαντική αύξηση σε παραγγελίες και όγκο εργασιών, που υπερβαίνουν το 20% για τις Θαλάσσιες Μεταφορές και τις Υπηρεσίες Logistics, ενώ αγγίζουν το 10% στις Διεθνείς Παραγγελίες Οδικών Μεταφορών. Συνολικά, η GOPET HELLAS καταγράφει μια σημαντική αύξηση στο σύνολο των εργασιών της, που ανέρχεται στο 13,5%.

Οι επιδόσεις αυτές αποδίδονται σε ποικίλους παράγοντες όπως η εγκαινίαση του νέου, μεγαλύτερου αποθηκευτικού χώρου της εταιρείας στον Ασπρόπυργο, τον Οκτώβριο του 2023 που εξασφάλισε μεγαλύτερη δυναμικότητα αποθήκευσης και αυξημένη αποδοτικότητα για το τμήμα Logistics, καθώς και η προσέλκυση νέων πελατών, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Η GOPET HELLAS προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα λύσεων αποθήκευσης και μεταφοράς, υποστηρίζοντας ενεργά τις ελληνικές επιχειρήσεις και φέρνοντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους κοντά στους πελάτες και τους συνεργάτες τους, στην Ευρώπη και όχι μόνο. Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις -που χρειάζονται υποστήριξη σε λύσεις logistics, αποθήκευσης μεταφορών- έως και μεγάλοι πολυεθνικοί οργανισμοί που αναζητούν πρόσβαση στις παγκόσμιες αγορές. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι οδικές υπηρεσίες της (FTL, LTL) καλύπτουν περισσότερους από 30 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, τον Καύκασο και την Τουρκία.

Σε τοπικό επίπεδο, η εταιρεία έχει ήδη πραγματοποιήσει μια σημαντική, στρατηγική επένδυση σε ένα νέο, αποθηκευτικό κέντρο, Κλάσης Α. Ενδεικτικό είναι ότι μέσα σε λίγους μήνες το κέντρο λειτουργεί σχεδόν στο μέγιστο της χωρητικότητάς του, με την εταιρεία να εξετάζει επιλογές περαιτέρω επέκτασης στο τετραπλάσιο της σημερινής δυναμικότητας. Παράλληλα, φιλοδοξώντας να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αειφορίας του κλάδου Logistics, ο Όμιλος GOPET ενσωματώνει ενεργά ολοένα και περισσότερες βιώσιμες λειτουργίες και πράσινες επιλογές υπηρεσιών στο επιχειρηματικό μοντέλο του, μεταξύ των οποίων οι προσπάθειες για την αύξηση χρήσης οχημάτων Euro 6, αλλά και το υπό μελέτη σχέδιο για δοκιμές LNG φορτηγών. Οι κινήσεις αυτές αποσκοπούν στην ενίσχυση της λειτουργικής απόδοσης του Ομίλου με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος.

Ο κ. Δημήτρης Αμαξόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της GOPET HELLAS, δήλωσε σχετικά:
«Εν μέσω της μεταβλητότητας της αγοράς, αποδείξαμε έμπρακτα την αναπτυξιακή μας δυναμική, ενώ είμαστε αποφασισμένοι να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Στο πλαίσιο αυτό, ενισχύουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας για να υποστηρίξουμε τις διαρκώς αναπτυσσόμενες δραστηριότητές μας και εξετάζουμε τη δημιουργία ενός δεύτερου επιχειρησιακού κόμβου στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της επέκτασής μας στη Βόρεια Ελλάδα.
Η προσαρμοστικότητα και η δέσμευσή μας για συνεχή ανάπτυξη συνδυάζονται με την προσήλωσή μας στην αειφορία και την καινοτομία, διασφαλίζοντας ότι είμαστε πάντα σε θέση να απαντούμε στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας και την ίδια στιγμή να ελαχιστοποιούμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter