Σαβ05182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Σιδηροδρομικό λιμάνι

0DPWorld

Η DP World θα συνεργαστεί με τον βραζιλιάνικο σιδηροδρομικό φορέα Rumo για την κατασκευή ενός νέου τερματικού σταθμού στο λιμάνι του Σάντος για τη διαχείριση 12,5 εκατομμυρίων τόνων σιτηρών και λιπασμάτων ετησίως.
Η συνολική επένδυση για την κατασκευή αυτής της υπερσύγχρονης εγκατάστασης, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Rumo, φτάνει τα 500 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, τα οποία θα χρηματοδοτηθούν μέσω ενός συνδυασμού πόρων, δανείων και πιθανών συνεργασιών της Rumo.
Αυτό προστίθεται στις πρόσφατες επενδύσεις στις εγκαταστάσεις διαχείρισης εμπορευματοκιβωτίων DP World αυξάνοντας τη χωρητικότητα από 1,2 εκατομμύρια σε 1,4 εκατομμύρια TEU, επεκτείνοντας παράλληλα το μέγεθος της αποβάθρας από 1.100 σε 1.300 μέτρα.
Μόλις ολοκληρωθεί, ο νέος τερματικός σταθμός θα χειρίζεται 9 εκατομμύρια τόνους σιτηρών και 3,5 εκατομμύρια τόνους λιπασμάτων ετησίως. Με την κατασκευή να αναμένεται να διαρκέσει 30 μήνες, όλες οι άλλες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του χειρισμού εμπορευματοκιβωτίων στο Santos, θα συνεχιστούν, χωρίς αντίκτυπο στις εργασίες χειρισμού εμπορευματοκιβωτίων, σύμφωνα με τη δήλωση της DP World.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter