Κυρ04282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ινδία με ΗΠΑ συνδέει η ΟΝΕ

0ONE

Η Ocean Network Express (ONE) ανακοίνωσε το νέο σέρβις West India North America (WIN), η οποία συνδέει τη Δυτική Ακτή της Ινδίας και την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.

 Το WIN θα προσφέρει εβδομαδιαία διαδρομή από Hazira, Nhava Sheva, Mundra προς Νέα Υόρκη, Norfolk, Savannah, Charleston. Το νέο σέρβις θα προσεγγίζει επίσης τα λιμάνια σε Damietta, Algeciras, Jeddah, που προσφέρουν περαιτέρω σύνδεση με προορισμούς της Μεσογείου σε συνδυασμό με άλλες υπηρεσίες. Η κάλυψη θα γίνει από ένα στόλο εννέα σκαφών, τα οποία λειτουργούν όλα από την ONE. Η έναρξη του σέρβις θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2024 και η «λούπα» των προσεγγίσεων έχει ως ακολούθως: Bin Qasim – Hazira – Nhava Sheva – Mundra – Damietta – Algeciras – Νέα Υόρκη – Savannah – Jacksonville – Charleston – Norfolk – Damietta – Jeddah – Bin Qasim.

Η Ινδία έχει καταγράψει όγκο εξαγωγών περίπου 453 δισεκατομμυρίων δολαρίων με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 15% το 2022, σύμφωνα με τις προοπτικές και τις στατιστικές του Παγκόσμιου Εμπορίου που δημοσίευσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter