Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Σύσκεψη για την ΝΕΖ στον ορίζοντα

dexamenes 0056olp

Σύσκεψη για την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη και τα σχέδια του ΟΛΠ στον ορίζοντα υπό τον υπουργό ΝΝΠ κ. Γιάννη Πλακιωτάκη αναμένεται να συμβεί το αμέσως προσεχές διάστημα σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε εκπροσώπους επιχειρήσεων της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης ο Περιφερειάρχης Αττικής κ Γ. Πατούλης. Η εν λόγω δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια σύσκεψης στα γραφεία της Περιφέρειας η οποία είχε ως αντικείμενο ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργικότητα και τις προοπτικές ανάπτυξης των ναυπηγικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά μετείχαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς Σ. Αντωνάκου και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας.
Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας Β. Κανακάκης, ο τεχνικός σύμβουλος των ναυπηγοεπισκευαστικών επιχειρήσεων Ρ. Λειβαδάρος, ο Πρόεδρος των ναυπηγείων Περάματος Θ. Κατσουλάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Μηχανουργών Φ. Πράσινος και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας και του ΓΕΜΗ Δ. Φανουργάκης.
Να σημειωθεί ότι επι των ζητημάτων της ΝΕΖ έχει τοποθετηθεί το ΕΒΕΠ το δ.σ. του οποίου σε πρόσφατη τηλε-συνεδρίαση εξέτασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις με επίκεντρο και την απόφαση του ΣτΕ επι της προσφυγής του ΟΛΠ

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter