Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Δεν στοιχειοθετεί κατηγορίες το FMC…

0FederalMaritimeCommission

Δεν μπορεί επί του παρόντος να στοιχειοθετήσει κατηγορίες κατά των carrier alliances για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εξαγωγείς νωπών προϊόντων όσον αφορά στην εξεύρεση ικανού αριθμού κενών εμπορευματοκιβωτίων στην αμερικανική επικράτεια το Federal Maritime Commission . Το FMC ξεκίνησε την έρευνα  τον Νοέμβριο του 2020, μετά από αναφορές ότι οι ναυτιλιακές εταιρίες διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων παραβίαζαν συμβάσεις με εξαγωγείς των ΗΠΑ για τη μεταφορά γεωργικών αγαθών υπέρ της κάλυψης της υψηλής ζήτησης για κενά εμπορευματοκιβώτια στην Ασία. Ορισμένοι ενδιαφερόμενοι φορείς της εφοδιαστικής αλυσίδας προέτρεψαν την κυβέρνηση των ΗΠΑ να λάβει μέτρα κατά των συμμαχιών μεταφορέων, συμπεριλαμβανομένης της πιθανής επανεγγραφής της ομοσπονδιακής νομοθεσίας και της άρσης της ασυλίας κατά της εμπιστοσύνης. Το FMC κάλεσε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να κάνει περισσότερα για να βοηθήσει τους εξαγωγείς των ΗΠΑ.
Η αλυσίδα εφοδιασμού των ΗΠΑ έχει δεχθεί ακραίες πιέσεις από τα μέσα του 2020, η οποία έχει δει πρωτοφανή επίπεδα κυκλοφορίας στις μεγάλες πύλες της Δυτικής Ακτής, λόγω της έκρηξης του ηλεκτρονικού εμπορίου που προκλήθηκε από την πανδημία COVID-19. Τον Απρίλιο του 2021, το λιμάνι του Λος Άντζελες χειρίστηκε 946.966 TEU’s, μια ετήσια αύξηση 37%, σημειώνοντας τον καλύτερο Απρίλιο στην ιστορία του και τον ένατο συνεχόμενο μήνα ανάπτυξης.Το πρώτο τετράμηνο του 2021, το Λιμάνι επεξεργάστηκε 3.539.397 TEU’s και η συνολική εμπορευματική κίνηση αυξήθηκε κατά 42% σε σχέση με το περασμένο έτος. Οι εισαγωγές αυξήθηκαν κατά 32%, αλλά οι εξαγωγές μειώθηκαν κατά 12%. Τα κενά εμπορευματοκιβώτια έφθασαν τα 342.391 TEU, ένα άλμα 82% σε σχέση με το προηγούμενο έτος καθώς η ζήτηση στην Ασία συνέχισε να αυξάνεται.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter