Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ψηφιακό δίδυμο αναπτύσσουν «ανταγωνιστές» του Πειραιά

0rotterdam

Ψηφιακές «δεξιότητες» ετοιμάζονται να προτάξουν μεγάλα ευρωπαϊκά λιμάνια που διαγκωνίζονται στις πρώτες θέσεις της κατάταξης των λιμένων της Μεσογείου και της Ευρώπης τα οποία «ανταγωνίζονται» τον Πειραιά.

Έτσι μετά την Βαλένθια και το λιμάνι του Ρότερνταμ αναπτύσσει ψηφιακό δίδυμο με στόχο την εξυπνότερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση των αλυσίδων της εφοδιαστικής και της συντήρησης του υλικοτεχνικού του εξοπλισμού. Πίσω από την ανάπτυξη των ψηφιακών δίδυμων «κρύβεται» η προσπάθεια ελαχιστοποίησης των «άστοχων κινήσεων» , της καθυστέρησης στους χρόνους ανταπόκρισης του έμψυχου δυναμικού σε χειρισμούς μηχανημάτων αλλά και της βελτίωσης των υποδομών και ειδικότερα των χώρων εναπόθεσης. Η προσπάθεια είναι διττού χαρακτήρα καθώς η μείωση των χρόνων εξυπηρέτησης θα προσελκύσει πελάτες αφ ενός και αφ ετέρου θα μειώσει τις δαπάνες που συνδέονται με τις «άστοχες κινήσεις». Το λιμάνι για την ανάπτυξη του ψηφιακού δίδυμου θα συνεργαστεί με την BIM Basis Infra. Πρόσφατα το λιμάνι είχε παρουσιάσει άλλη μία ψηφιακή εφαρμογή για την ορθή διαχείριση και κυρίως συντήρηση του ηλεκτρομηχανολογικού του εξοπλισμού.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter