Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Κρατάνε» τα data τα λιμάνια

amvourgo 00ok

«Κρατάνε» τα data την απόδοση των λιμανιών. Ο λόγος για την ορθή αξιοποίηση των στοιχείων που αφορούν στα διακινούμενα φορτία καθώς ήδη ειδικοί του τομέα των αυτοματισμών, που εισέρχονται με «πυραυλικές ταχύτητες» στις λιμενικές λειτουργίες, σημειώνουν τη σημασία τους.

Ουσιαστικά η ποιότητα του όγκου των διακινούμενων πληροφοριών για τα φορτία , σύμφωνα με τους ειδικούς, διαδραματίζει σημαίνοντα ρόλο στο να μην αποτύχουν τα συστήματα τα οποία διαχειρίζονται και αξιοποιούν σε κινήσεις τις πληροφορίες αυτές.

Πρόκειται για μία νέα διάσταση στις συζητήσεις περί αυτοματισμών η οποία ωστόσο δεν είναι καθόλου ασύνδετη με τις συζητήσεις για την βελτίωση της «αξιοπιστίας» των ναυτιλιακών εταιριών διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων έναντι των πελατών τους ως προς τους χρόνους παράδοση παραλαβής των εμπορευματοκιβωτίων.

Δεδομένου ότι η ανθρώπινη εμπλοκή προσεχώς θα μειωθεί περεταίρω το θέμα της αξιοποίηση των σωστών πληροφοριών θα «κρίνει» και τα συστήματα που δεν έχουν τη δυνατότητα «ελέγχου» άλλων παραμέτρων παρά μόνο της διαχείρισης των τροφοδοτούμενων στοιχείων σε όλη την αλυσίδα των logistics.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter