Παρ05172024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ρωσική αντεπίθεση αλλά στα λιμάνια – UPD

poutin-65

Μεγάλο εμπορικό terminal που θα εξυπηρετεί φορτηγά πλοία για διακίνηση φορτίων στην ευρύτερη περιοχή του Καλίνινγκραντ πρόκειται να κατασκευαστεί ύστερα από συμφωνία που υπεγράφη, σύμφωνα με πληροφορίες προ ολίγων ημερών στο Σότσι μεταξύ του Γενικού Διευθυντή του Rosmorport, Α. Ταρασένκο του κυβερνήτη της περιοχής του ρισοχής του Καλίνινγκραντ Ν. Τσουκάνοβ και του Προέδρου του Ομίλου MSC, Ρ. Μαρτινόλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εμπλεκόμενοι θα συνεργαστούν σε ένα μεγάλο πρόγραμμα για την κατασκευή και λειτουργία του terminal που ονομάζεται «International Moscow».

Το terminal εκτιμάται ότι θα ανεβάσει πολύ την περιοχή του Καλίνινγκραντ και το γεγονός έρχεται σε επίρρωση των πληροφοριών που παρέθεσε χθες το theseanation, Ρωσική αντεπίθεση ανάπτυξης των λιμενικών υποδομών, ύστερα από στίγμα των προθέσεων περί αυτού που έδωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Β. Πούτιν σε πρόσφατη Σύνοδο.

Πέραν των άλλων, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Πούτιν μεταξύ των άλλων φέρεται να τόνισε ότι η ανάπτυξη των λιμανιών θα δημιουργήσει επιπρόσθετο αριθμό θέσεων εργασίας.

Η συντελούμενη κοσμογονία στο παγκόσμιο λιμενικό σύστημα δεν θα μπορούσε να αφήσει έξω τη Ρωσία ήταν από τα πρώτα σχόλια εμπειρογνωμόνων σε γνώση των οποίων περιήλθαν οι εν λόγω πληροφορίες για την τοποθέτηση Πούτιν.

Με τη Ρωσία να έχει μία σημαντική θέση στο παγκόσμιο εμπόριο η περεταίρω ανάπτυξη και εκσυγχρονισμός των λιμενικών υποδομών ήταν θέμα χρόνου και με δεδομένο ότι δρομολογούνται όλο και μεγαλύτερα σε μεταφορική ικανότητα TEU's πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων. Όσον αφορά τέλος στα της Μ. Θάλασσας το θέμα των εκεί λιμένων λόγω των πολιτικο-οικονομικών εξελίξεων παραμένει στο επίκεντρο της διεθνούς προσοχής.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter