Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η Celestyal Cruises ταξίδεψε τα παιδιά του «Make-A-Wish», στο ελληνικό καλοκαίρι

2 Angelos

H Celestyal Cruises, φέτος το καλοκαίρι πραγματοποίησε την ευχή 7 παιδιών του «Make-A-Wish», του μεγαλύτερου Φιλανθρωπικού Οργανισμού πραγματοποίησης ευχών παγκοσμίως, να ζήσουν τη συναρπαστική εμπειρία της κρουαζιέρας. Τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν μαζί με τις οικογένειές τους, μια αξέχαστη περιήγηση στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο.
Έχοντας αποδείξει τη στήριξη που προσφέρει σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, η Celestyal Cruises, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά και όσους έχουν ανάγκη, αυτή τη φορά φιλοξενώντας 7 παιδιά του «Κάνε μια Ευχή Ελλάδος», προκειμένου να ταξιδέψουν και να βιώσουν αυτή την πολύπλευρη εμπειρία κρουαζιέρας.
Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Celestyal Cruises, το οποίο αναπτύσσεται με ενέργειες εκπαίδευσης και κατάρτισης, εστιάζοντας συνολικά στην κοινωνική αλληλεγγύη και τον άνθρωπο. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία στηρίζει τη δράση της οργάνωσης, Make-A-Wish Eλλάδος, φιλοξενώντας στις κρουαζιέρες της οικογένειες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του οργανισμού, ενώ παράλληλα διαθέτει προς πώληση στα καταστήματα των κρουαζιερόπλοιων τα προϊόντα που δημιουργεί το Make-A-Wish, προβάλλοντας συγχρόνως την δράση της οργάνωσης, με τα έσοδα που συγκεντρώνονται να διατίθενται για την οικονομική της ενίσχυση.
Οι μικροί ταξιδιώτες: Αργυρώ, Βασιλική, Άγγελος, Μαρία, Μάνος, Μάγδα και Μάριος ανακάλυψαν νέα μέρη, απολαμβάνοντας στο έπακρο τις on-board δραστηριότητες της εταιρείας, αλλά και τις εκδρομές στους προορισμούς, κάνοντας έτσι ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητά τους. Όπως δηλώνει με μεγάλη χαρά η μικρή Αργυρώ: «Η ευχή μου ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες τις ζωής μου και δεν θα την άλλαζα με τίποτα. Σίγουρα της βάζω 10 με τόνο!»

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter