Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνεργασία Celestyal Cruises με το Mastiha Shop

Celestyal Cruises Mastiha B

Η Celestyal Cruises, στηρίζοντας έμπρακτα τα ελληνικά προϊόντα, διοργανώνει οχτώ θεματικές εκδηλώσεις στις κρουαζιέρες της με στόχο να μυήσει τους επιβάτες στον κόσμο της μαστίχας. Φαγητό, ποτό και θεραπευτικές ιδιότητες, η μαστίχα τα προσφέρει όλα! Ξεκινώντας από τις 22 Μαΐου και ανά δύο εβδομάδες, μέχρι το Σεπτέμβριο, η Celestyal Cruises, σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία mastihashop, δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να απολαύσουν εν πλω μοναδικές εμπειρίες γαστρονομίας με βάση τη Μαστίχα. Μπισκότα, εξαιρετικό χιώτικο πρωινό, τσίχλα μαστίχας και το παραδοσιακό «Υποβρύχιο», όλα βασισμένα στη μαστίχα, υπόσχονται να εντυπωσιάσουν. Ακόμη, οι φιλοξενούμενοι της Celestyal Cruises θα έχουν τη δυνατότητα να δροσιστούν με τα υπέροχα, αρωματικά cocktails με βάση τη μαστίχα. Επιλέγοντας τις επταήμερες κρουαζιέρες της εταιρείας με το Celestyal Crystal και με φόντο τις «Εικόνες του Αιγαίου», θα πείτε «Kαλημέρα» σε νέες αλλά και παραδοσιακές γεύσεις, με βάση την Μαστίχα Χίου και θα απολαύσετε προορισμούς ασυναγώνιστης ομορφιάς του Αιγαίου, με στάσεις στη Χίο, την Κωνσταντινούπολη, το Κουσάντασι, τη Σαντορίνη, την Κρήτη, τη Ρόδο, τη Σύμη και τη Μύκονο.

Ο κος Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises αναφέρει σχετικά: «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε επιβάτη μια μοναδική εμπειρία διακοπών και την ευκαιρία να γνωρίσουν την ασύγκριτη ομορφιά της Ελλάδας και τον πολιτιστικό της πλούτο. Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε και με άλλη μία εταιρεία που προάγει στο εξωτερικό τα μοναδικά στον κόσμο προϊόντα της Χίου.»

Ο κος Γιάννης Μανδάλας, Διευθύνων Σύμβουλος των καταστημάτων mastihashop δήλωσε: Καλωσορίζουμε την Celestyal Cruises στο νησί της μαστίχας ως παράγοντα ανάπτυξης και προβολής του Αιγαίου και ευχόμαστε η φιλοξενία μας να δικαιώσει αυτούς που επέλεξαν τη Χίο ως προορισμό και στους επισκέπτες να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες.

Οι επιβάτες της Celestyal Cruises για άλλη μία περίοδο θα εκπλαγούν ευχάριστα από τις συνολικά ογδόντα θεματικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλα τα κρουαζιερόπλοια της. Εκδηλώσεις που ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντα, τα γούστα, τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες κάθε επιβάτη ξεχωριστά και προωθούν την ελληνικότητα με αυθεντικό και διασκεδαστικό τρόπο.

Ταξιδεύοντας κανείς με τη Celestyal Cruises δεν επιλέγει μόνο τους προορισμούς που θέλει να επισκεφτεί, αλλά και τρόπους διασκέδασης που του ταιριάζει καλύτερα κατά τη διάρκεια της εν πλω διαμονής του.

Η κρουαζιέρα δεν ήταν ποτέ πιο ελκυστική για τους λάτρεις των ελληνικών νησιών και για αυτούς που θέλουν να βιώσουν την αυθεντική ελληνική εμπειρία.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter