Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Κρουαζιέρα: Με δέκα πλοία στη Μεσόγειο και Β. Ευρώπη η MSC

0MSC

To επικαιροποιημένο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα κρουαζιέρων ανακοίνωσε ο . Η εταιρία θα δρομολογήσει δέκα κρουαζιερόπλοια σε ανατολική και δυτική Μεσόγειο αλλά και Β. Ευρώπη τρία εκ των οποίων θα «πιάσουν» και ελληνικούς προορισμούς. Μόνο στη Μεσόγειο, η MSC Cruises θα προσφέρει στους επισκέπτες της έως και 15 λιμάνια επιβίβασης. Στην ανατολική Μεσόγειο το MSC Orchestra θα αναχωρήσει τώρα στις 5 Ιουνίου με επιβίβαση στα ιταλικά λιμάνια της Βενετίας τα Σάββατα και του Μπάρι τις Κυριακές, «πιάνοντας» στα ελληνικά νησιά της Κέρκυρας, της Μυκόνου καθώς και του Ντουμπρόβνικ στην Κροατία.
Το MSC Splendida θα ξεκινήσει να πλέει από τις 12 Ιουνίου με επιβίβαση στην Τεργέστη της Ιταλίας τα Σάββατα και στο Μπάρι κάθε Τρίτη, «πιάνοντας» στο Ντουμπρόβνικ στην Κροατία, την Κέρκυρα στην Ελλάδα και το Κότορ στο Μαυροβούνιο.
Το MSC Magnifica θα ξεκινήσει να ταξιδεύει στις 20 Ιουνίου προσφέροντας επιβίβαση στα ιταλικά λιμάνια της Βενετίας τις Κυριακές, το Μπάρι τις Δευτέρες και τον Πειραιά για την Αθήνα τις Τετάρτες και καλώντας στο ελληνικό νησί της Μυκόνου και του Σπλιτ της Κροατίας.
Η εταιρία πρόσφατα είχε ανακοινώσει το «πάγωμα» των πλόων στις ΗΠΑ μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter