Κυρ04282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Κρουαζιέρα: Νέα προγράμματα δράσεων στον Αρκτικό κύκλο

59996 max

Εμπλουτίζονται και εκσυγχρονίζονται από απόψεως ενδιαφέροντος και μαθησιακών γνώσεων προγράμματα που προσφέρουν εταιρίες οι οποίες πραγματοποιούν κρουαζιέρες με πλοία τους στον Αρκτικό κύκλο. Αιτία της αναδιαμόρφωσης των προγραμμάτων η διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση για κρουαζιέρες στην εν λόγω ζώνη σε συγκεκριμένη περίοδο του έτους αλλά και για προγράμματα έξω από το πλοίο που εξιτάρουν το επιβατικό κοινό.

Πρόσφατα η One Ocean Expeditions (OOE),ανακοίνωσε νέα προγράμματα ενώ σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ανανεώθηκαν και τα προγράμματα που ξεκινούν από τις Καναδικές ακτές με τον πολιτισμό των Inuit να ηγείται των νέων «περιπετειών».

Αναλυτές του τομέα σημειώνουν ότι το προσεχές διάστημα στο σύνολό του ο τομέας της κρουαζιέρας θα αρχίσει να παρουσιάζει νέα προγράμματα με στόχο να προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγαλύτερης μερίδας του επιβατικού κοινού ανεξαρτήτως γεωγραφικής ζώνης καθώς πλέον τούτο ορίζει ο ανταγωνισμός που εξελίσσεται με τα νεότευκτα, τα tailor made πλοία για εθνότητες (περίπτωση νοτιανατολικής Ασίας) αλλά και τα κρουαζιερόπλοια «τσέπης» που μπορεί να «πιάσουν» σε λιμάνια και νησιωτικούς προορισμούς που δεν μπορούν οι γίγαντες του τομέα να πλησιάσουν.

Να σημειωθεί τέλος ότι ανάλογα προγράμματα ανακοίνωσε και η Hurtigruten συμπεριλαμβάνοντας ακόμη και βόλτες με έλκηθρα συρόμενα από Alaskan huskies αλλά και μία σειρά άλλες δραστηριότητες εκτός πλοίου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter