Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

To Miraggio ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ακαδημία Τένις Tipsarevic

0mirazio

Το Miraggio Thermal Spa Resort ανακοινώνει τη συνεργασία του με την ακαδημία τένις του Janko Tipsarevic, η οποία συνεργάζεται με πολυτελή θέρετρα σε όλο τον κόσμο!


Ο Janko Tipsarevic έχει πραγματοποιήσει σπουδαία καριέρα στο τένις, έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Tour ATP, δύο Futures και εννέα τουρνουά στο ARP Challenger Series. Το μεγαλύτερο επίτευγμά του ήταν να εισέλθει στην κατάταξη των 10 κορυφαίων ATP το 2011, φτάνοντας στο νούμερο οκτώ της παγκόσμιας κατάταξης.
Στα 3 γήπεδα τένις που διαθέτει το Miraggio η ακαδημία Tipsarevic Luxury Tennis θα προσφέρει μαθήματα σε ενοίκους του ξενοδοχείου αλλά και σε λάτρεις του αθλήματος (αρχάριους και αθλητές) που ενδιαφέρονται για την αντισφαίριση. Ταυτόχρονα, το ξενοδοχείο μας απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής σε αθλητικούς συλλόγους για τη δημιουργία camps και τη διεξαγωγή τουρνουά.
Μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας και διοίκησης, το Miraggio Thermal Spa Resort παρουσιάζει το νέο του πρόσωπο και προσφέρει στην ευρύτερη περιοχή έργα με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης για όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter