Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η εταιρεία SGS πιστοποίησε την εταιρία Γ. ΤΣΟΚΑΣ Α.Ε. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ – ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

0Tsokas

Η εταιρεία Γ. ΤΣΟΚΑΣ Α.Ε. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ – ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ έλαβε την πιστοποίηση SGS DISINFECTION MONITORED, CLEANING CHECKED MARK, από την εταιρεία SGS Greece, την κορυφαία εταιρεία επιθεωρήσεων, επαληθεύσεων, εργαστηριακών δοκιμών και πιστοποιήσεων στον κόσμο. Η πιστοποίηση αφορά στην τεκμηρίωση των διεργασιών καθαρισμού, απολύμανσης και πρόληψης της διασποράς του ιού SARS-Cov-2, που εφαρμόζονται στα ιδιόκτητα τουριστικά λεωφορεία και van της.
Με δεδομένες τις συνθήκες και τις απαιτήσεις της νέας πραγματικότητας, η εταιρεία Γ. ΤΣΟΚΑΣ Α.Ε. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ – ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ανταποκρίθηκε άμεσα για την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων της, με την εφαρμογή συγκεκριμένων πρωτοκόλλων καθαρισμού και απολύμανσης, βάσει των διεθνών standards. Έτσι, μετά και από τις διαδικασίες ελέγχου από την εταιρεία SGS Greece, επιβεβαιώθηκαν τα ακόλουθα:
• Η εφαρμογή υψηλών πρωτοκόλλων καθαρισμού και απολύμανσης, τα οποία ανανεώνονται συνεχώς και ελέγχονται εσωτερικά από ένα ενιαίο ολοκληρωμένο σύστημα ποιότητας.
• Η συνεχής και αποτελεσματική εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού καθαριότητας.
• Η επιλογή και συνεχής αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των καθαριστικών προϊόντων.
• Η εφαρμογή αποτελεσματικών προληπτικών μέτρων οργάνωσης για την πρόληψη της διασποράς από τον ιό SARS-Cov-2, σύμφωνα με τις ισχύουσες εθνικές οδηγίες του ΕΟΔΥ, καθώς και τις διεθνείς οδηγίες του WHO, του CDC και του ECDC.
Η υπηρεσία SGS DISINFECTION MONITORED, CLEANING CHECKED MARK ελέγχει την πληρότητα όλων των διαδικασιών καθαρισμού και απολύμανσης και επαληθεύει τη σωστή εφαρμογή τους, μέσω λήψης περιβαλλοντικών δειγμάτων από τις επιφάνειες που έχουν καθαριστεί. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας, απονέμεται το ειδικό σήμα που επικυρώνει το πρόγραμμα, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας τόσο των εργαζομένων όσο και των επιβατών.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter