Κυρ04282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

H ελίν αναδεικνύεται για ένατη χρονιά True Leader της ελληνικής οικονομίας

0ελίν ICAPa

Τη διάκριση "True Leader" από την ICAP έλαβε για ένατη χρονιά η ελίν, στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens. Ανάμεσα σε συνολικά 80.000 επιχειρήσεις που αξιολογήθηκαν για τις επιδόσεις τους με βάση τα δημοσιοποιημένα οικονομικά τους αποτελέσματα, η εταιρία βραβεύτηκε για την κερδοφορία, την αύξηση του αριθμού των εργαζομένων, τον κύκλο εργασιών και την υψηλή πιστοληπτική ικανότητά της, σε μια βραδιά εορτασμού της υγιούς επιχειρηματικότητας.
Η διάκριση αυτή συγκαταλέγει την ελίν ανάμεσα στις κορυφαίες του κλάδου της και ταυτόχρονα αναδεικνύει τη δυναμική οικονομική της πορεία, παρά την αβεβαιότητα του διεθνούς ενεργειακού περιβάλλοντος και τις γεωπολιτικές εξελίξεις. Πιστή στις αξίες της και τον επιχειρηματικό της σχεδιασμό, η εταιρία παρουσιάζει αξιοσημείωτη οικονομική επιτυχία, εξασφαλίζοντας μια θέση μεταξύ των 200 ομίλων με την υψηλότερη κερδοφορία (EBITDA) για το 2022.
Ταυτόχρονα, με βάση τα κριτήρια αξιολόγησης της ICAP, της μοναδικής εταιρίας που έχει αναγνωριστεί ως Credit Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή αρμόδια αρχή (ESMA), η ελίν, συγκαταλέγεται στους 150 Ομίλους με τον μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού που έχουν αυξήσει τον αριθμό των εργαζομένων τους από το 2021 στο 2022, ενώ διαθέτει και υψηλό “ICAP Credit Score”.
Η βράβευση αποτελεί αναγνώριση της συνεχούς ανοδικής πορείας της εταιρίας στην ελληνική αγορά και της ηγετικής θέσης της στον κλάδο, ενώ παράλληλα, υπογραμμίζει τη δέσμευσή της να συνεχίζει να προχωρά μπροστά με τη συνέπεια και την αποφασιστικότητα που τη χαρακτηρίζει εδώ και 7 δεκαετίες.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter