Δευ04292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ασπροπύργου είχε ο ΣΥΝΔΔΕ&L

0ΣΥΝΔΕΛa

Μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Ασπροπύργου κ. Γιάννη Ηλία και σύσσωμου του Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς & Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος (ΣΥΝΔΔΕ&L).
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές αλλά και τα διαχρονικά προβλήματα ασφάλειας και όχι μόνο που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες – μέλη του Συνδέσμου που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Ασπροπύργου.
Υπήρξε ουσιαστικός και ειλικρινής διάλογος για όλα τα θέματα, ένα προς ένα και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος, διαχρονικός γνώστης όλων των θεμάτων που αφορούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, αναγνωρίζοντας και υποστηρίζοντας σθεναρά την συνεισφορά των εταιρειών του κλάδου στην τοπική & εθνική οικονομία, συμφώνησε με την εισήγηση του Δ.Σ. αναφορικά με την καταγραφή των προβλημάτων και των προτάσεων προς επίλυσή τους. Για τον λόγο αυτό και συμφωνήθηκε η άμεση συνεργασία και επικοινωνία με εκπροσώπους του Δ.Σ. του ΣΥΝΔΔΕ&L για τα θέματα της αρμοδιότητας του Δήμου που σχετίζονται με την καθημερινή λειτουργία των εταιρειών του κλάδου στην ευρύτερη περιοχή. Στα πλαίσια αυτά θα υπάρξει δυνατότητα για μελλοντική συμμετοχή εκπροσώπων του Δ.Σ. του ΣΥΝΔΔΕ&L στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης.
Παράλληλα, υπήρξε συμφωνία για περαιτέρω συνεργασία για την υποβολή υπομνημάτων και διενέργειας συναντήσεων από κοινού (εκπρόσωποι του Συνδέσμου και εκπρόσωποι του Δήμου) με τις αρμόδιες αρχές της Πολιτείας, με σκοπό την διεκδίκηση πρακτικών λύσεων στα χρόνια προβλήματα της περιοχής.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter