Τρι04232024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Δωρεάν Webinars για το myDATA από την OnLine Data

0Ροδόπουλος

Δωρεάν Webinars σχετικά με την ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myDATA, ξεκινά η OnLine Data A.E. στο πλαίσιο ενημέρωσης όλων των επιχειρήσεων της χώρας σχετικά με την υποχρέωσή τους να εναρμονιστούν με τη νέα ηλεκτρονική υποβολή των οικονομικών τους βιβλίων, η εφαρμογή της οποίας ξεκινά την 1η Οκτωβρίου 2020.
Το πρώτο webinar θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου 2020, στις 17:00, και θα μεταδοθεί ζωντανά από τους επίσημους λογαριασμούς της OnLine Data στο Facebook και στο Youtube, καθώς και στην διαδικτυακή της ιστοσελίδα. Ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος της OnLine Data και της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, Νίκος Ροδόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Logica Φοροτεχνική, Γιώργος Σιδέρης.
Σκοπός των σεμιναρίων είναι η πλήρης κατανόηση της λειτουργίας του myDATA από τους συμμετέχοντες ώστε να αποκτήσουν την απαιτούμενη γνώση που χρειάζεται για να βρεθούν ένα βήμα μπροστά σε αυτήν την νέα ψηφιακή πραγματικότητα. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ myDATA, εισάγει τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα του συνόλου των επιχειρήσεων στη χώρα μας. Τα ηλεκτρονικά βιβλία αποτελούν ένα πολύ σημαντικό βήμα ψηφιακού μετασχηματισμού για την Φορολογική Διοίκηση και την σχέση της με τις επιχειρήσεις.Το myData οδηγεί στην αυτόματη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων και απαλλάσσει από την ταλαιπωρία της γραφειοκρατίας, όπως την υποβολή καταστάσεων ΚΕΠΥΟ, δηλώσεων Φ.Π.Α. κοκ.
Κατά τη διάρκεια του webinar θα τονιστεί η σημασία ορθής αποστολής και λήψης κινήσεων, η καταχώριση του συνόλου των πρωτογενών εγγραφών που αφορούν τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (Αγορές, Πωλήσεις, Δαπάνες, Αποσβέσεις, Μισθοδοσίες, Τακτοποίησης και Ισολογισμού), η ενσωμάτωση των Τυποποιημένων Δεδομένων Παραστατικών της ΑΑΔΕ κ.ά.
Η OnLine Data με 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στο χώρο της πληροφορικής, αλλά και με πλήρη συμβατότητα των προγραμμάτων της με την πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, στέκεται αρωγός στην ψηφιακή μετάβαση των εταιρειών με πρώτο βήμα την εκπαίδευση μέσω διαδικτύου, την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι εμπλέκονται με το λογιστικό και φορολογικό κομμάτι μιας επιχείρησης. Το e-σεμινάριο απευθύνεται σε λογιστές, φοροτεχνικούς, κ.ά.
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το πρώτο webinar μπορούν να επισκεφθούν τα ακόλουθα λίνκς:
Facebook: https://www.facebook.com/OnLineDataGreece
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCkGdrJ94Q43y0yPKgnl33MQ
Site: www.onlinedata.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter