Παρ05172024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Απολαύστε τις πασχαλινές βόλτες σας με καύσιμα ελίν και κερδίστε έως 5% σε Go For More πόντους

0ελίν go for more Small

Οι ημέρες του Πάσχα είναι προ των πυλών και οι προετοιμασίες για τις ανοιξιάτικες διακοπές αυξάνονται πυρετωδώς. Μικρές ή μεγάλες εκδρομές, ακόμα και απλές βόλτες με το αμάξι μπαίνουν στο πρόγραμμα των ημερών και η ελίν δίνει τη λύση προσφέροντας ποιοτικά καύσιμα για κάθε μετακίνηση με το αυτοκίνητο...και όχι μόνο!

Για ολόκληρη τη Μεγάλη Εβδομάδα, εφοδιάζοντας το όχημά μας σε ένα πρατήριο ελίν που συμμετέχει στο πρόγραμμα go4more, με τη χρήση της κάρτας της Εθνικής Τράπεζας, μπορούμε να κερδίσουμε έως 5% σε Go For More πόντους. Συγκεκριμένα, κατά την αγορά καυσίμων κίνησης ελίν, έχουμε επιβράβευση 5% με τη χρήση πιστωτικής κάρτας για κάθε συναλλαγή άνω των 30€.

Σε όλες τις διαδρομές μας, η ελίν βρίσκεται στο πλευρό μας με ποιοτικά καύσιμα, εγγυώμενη την προστασία τη δική μας και της τσέπης μας, αλλά και των οχημάτων μας από παραβατικές συμπεριφορές και καύσιμα αμφιβόλου ποιότητας. Μάλιστα, η εταιρεία αποτελεί τη μοναδική στην Ελλάδα που εφαρμόζει ένα καινοτόμο πρόγραμμα τριπλού ελέγχου ποιότητας των καυσίμων της, τη «Δέσμευση Ποιότητας» σε όλο το εύρος της εφοδιαστικής της αλυσίδας, σε συνεργασία με τους κορυφαίους, ανεξάρτητους φορείς παγκοσμίου βεληνεκούς Bureau Veritas και Lloyd’s Register.

Με την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειαζόμαστε για τις μετακινήσεις μας, επιλέγουμε καύσιμα ελίν και αυτό το Πάσχα και κερδίζουμε ακόμα περισσότερα με επιπλέον Go For More πόντους.

Η προωθητική ενέργεια έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 04 Μαΐου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter