Τετ05012024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η S&P Global εκδίδει κινεζική έκδοση

0sp global vector logo

Η Orient Overseas International Limited (OOIL), η μητρική εταιρεία της Orient Overseas Container Line (OOCL), συμπεριλήφθηκε στην έκδοση της Κίνας για το Sustainability Yearbook 2023 της S&P Global.
Το Sustainability Yearbook της S&P Global κυκλοφόρησε αρχικά στα αγγλικά το 2008, ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που η S&P Global εκδίδει κινεζική έκδοση.
Η S&P Global Sustainability Yearbook επιδιώκει να αναγνωρίσει εταιρείες του κλάδου τους που έχουν αποδεδειγμένες δυνατότητες εταιρικής βιωσιμότητας.
Μετά το αυξημένο ενδιαφέρον των κινεζικών οργανισμών για στρατηγικές και θέματα βιωσιμότητας τα τελευταία χρόνια, δημιουργήθηκε μια έκδοση για την Κίνα που επιτρέπει στις κινεζικές επιχειρήσεις να μετρούν τις επιδόσεις τους έναντι των τοπικών ομολόγων τους.
Οι εταιρείες που περιλαμβάνονται στην επετηρίδα επιλέγονται με βάση τα ευρήματα μιας εξέτασης εταιρικής βιωσιμότητας (CSA), μιας ετήσιας συνολικής εξέτασης της διακυβέρνησης και των οικονομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών παραγόντων με ιδιαίτερη έμφαση στη μακροπρόθεσμη αξία των μετόχων.
Περίπου 1.600 κινεζικές επιχειρήσεις από 60 κλάδους στην ηπειρωτική Κίνα, το Χονγκ Κονγκ και το Μακάο που συμμετείχαν στην Αξιολόγηση Εταιρικής Βιωσιμότητας (CSA) του 2022 συμπεριλήφθηκαν στο πεδίο επιλογής της επετηρίδας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter