Σαβ11072026

Last updateΔευ, 09 Νοε 2026 7am

Σχέδιο για την ανέλκυση του Sewol ανακοίνωσε η Ν. Κορέα

navagio sewol 5367

Η Νότια Κορέα υποχωρώντας στις πιέσεις των οικογενειών των θυμάτων του Sewol, ανακοίνωσε ότι θα ανελκύσει το οχηματαγωγό πλοίο, το οποίο παρέσυρε στο θάνατο περισσότερους από 300 ανθρώπους, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν ανήλικοι. Οι οικογένειες των θυμάτων έχουν απευθύνει επανειλημμένως κάλεσμα προς την κυβέρνηση για ενδελεχή διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν το τραγικό ναυάγιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Sewol, είχε υποστεί μετατροπές που είχαν επηρεάσει την ευστάθειά του και ταξίδευε υπερφορτωμένο, με υπερβολική ταχύτητα σε στενό, όταν ανατράπηκε και βυθίστηκε κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του. Το πλοίο βρίσκεται σε βάθος 44 μέτρων ανοικτά του νησιού Τζίντο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter


Warning: preg_match(): Compilation failed: regular expression is too large at offset 65537 in /home/theseanation/public_html/modules/mod_acymailing/mod_acymailing.php on line 48

Warning: preg_match(): Compilation failed: regular expression is too large at offset 65553 in /home/theseanation/public_html/modules/mod_acymailing/mod_acymailing.php on line 52