Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Attica Group: Έναρξη σήμερα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και των Κυκλάδων

0blue star

Σήμερα ξεκινά επίσημα η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και των Κυκλάδων με τη δρομολόγηση του πλοίου BLUE STAR MYCONOS σε συνέχεια υπογραφής σύμβασης ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας. Την έναρξη των δρομολογίων ανακοίνωσε χθες το Attica Group.
Το πρώτο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί σήμερα 6 Μαρτίου 2021, με ενδιάμεσες προσεγγίσεις στα νησιά Λήμνο, Λέσβο, Χίο, Σάμο, Φούρνοι, Ικαρία, Μύκονο, Σύρο και τελικό προορισμό τον Πειραιά.
H δρομολόγηση του BLUE STAR MYCONOS ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα του επιβατικού κοινού και των μεταφορικών εταιρειών, συνδέοντας απευθείας την Θεσσαλονίκη με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και τις Κυκλάδες. Ταυτόχρονα, σε συνδυασμό και με τα δρομολόγια από το λιμένα Καβάλας, η Attica Group θα εξυπηρετεί πλέον από δύο λιμάνια την Βόρεια Ελλάδα, προσφέροντας εναλλακτικές λύσεις σε επιβάτες και εμπορεύματα.
H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 32 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter