Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Δύο ακόμη πλοία προσθέτει στην Αδριατική ο Όμιλος Grimaldi

EUROPA PALACE

Από τις αρχές Μαρτίου, ο όμιλος Grimaldi αυξάνει την προσφερόμενη μεταφορική ικανότητα στις γραμμές Ιταλίας –Ελλάδας προσθέτοντας δυο ακόμη πλοία.

Ειδικότερα όπως ανακοίνωσε στην καθημερινή σύνδεση Αγκόνα-Ηγουμενίτσα-Πάτρα στα δυο πλοία είναι ήδη δρομολογημένα θα προτεθούν δυο ακόμη, διασφαλίζοντας έτσι ακόμη πιο συχνά δρομολόγια μεταξύ των δύο ακτών της Αδριατικής.
Τα δυο πλοία, το Europa Palace (πρώην Cruise Olbia) και το Cruise Bonaria, (το τελευταίο θα αντικατασταθεί από το Zeus Palace στα τέλη Μαρτίου) θα συνδέουν την Αγκόνα με την Πάτρα έξι φορές την εβδομάδα, με απογευματινές και βραδινές αναχωρήσεις και άφιξη στο λιμάνι προορισμού μετά από περίπου 22 ώρες.
Το κρουαζιερόπλοιο Europa Palace έχει μήκος 204 μέτρα και μπορεί να φτάσει σε ταχύτητα εξυπηρέτησης 25 κόμβων. Το πλοίο μπορεί να φιλοξενήσει 1.600 επιβάτες και 270 αυτοκίνητα, καθώς και 135 ρυμουλκούμενα.
Το Zeus Palace, το οποίο έχει μήκος 211 μέτρα και ταχύτητα ταχύτητας 25 κόμβων, μπορεί να μεταφέρει 1.380 επιβάτες, 100 αυτοκίνητα και περίπου 120 ρυμουλκούμενα.
Επίσης τα άλλα δυο πλοία τα Florencia και Corfù θα δρομολογηθούν στην γραμμή Αγκόνα-Ηγουμενίτσα, με αναχωρήσεις από την Αγκόνα στις 7:30 μ.μ. με άφιξη στην Ηγουμενίτσα την επόμενη μέρα στις 5:00 μ.μ., ενώ η αναχώρηση από την Ελλάδα έχει προγραμματιστεί στις 9:30 μ.μ. με άφιξη στο Ιταλικό λιμάνι την επόμενη μέρα, ξανά στις 5: 00 μ.μ.
Τα Florencia και Corfù έχουν μήκος 186 μέτρα το ένα , μπορούν να φτάσουν σε ταχύτητα 23 κόμβων και μπορούν να φιλοξενήσουν περίπου 950 επιβάτες, καθώς και 160 αυτοκίνητα και περίπου 135 ρυμουλκούμενα.
Όλα τα πλοία που πρόκειται να αναπτυχθούν στις συνδέσεις μεταξύ του λιμανιού της Αγκόνα και της Ελλάδας φέρουν την ιταλική σημαία.
Χάρη στην δρομολόγηση δύο ακόμη πλοίων, από τις επόμενες εβδομάδες θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε συχνότερες αναχωρήσεις και μεγαλύτερη χωρητικότητα στους πελάτες μας που ταξιδεύουν ή μεταφέρουν αγαθά μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας, δήλωσε ο Emanuele Grimaldi, Διευθύνων Σύμβουλος του Ναπολιτάνικου Ομίλου.
Εκτός από τις γραμμές Αγκόνα-Ηγουμενίτσα και Αγκόνα-Πάτρα, ο Όμιλος Grimaldi προσφέρει επίσης καθημερινή σύνδεση για τη μεταφορά εμπορευμάτων και επιβατών μεταξύ των λιμένων του Μπρίντιζι και της Ηγουμενίτσας, καθώς και μια υπηρεσία μεταφοράς εμπορευμάτων μεταξύ Βενετίας-Μπάρι-Πάτρας που λειτουργεί τρεις φορές την εβδομάδα. Συνολικά επτά πλοία θα είναι δρομολογημένα από τον Όμιλο Grimaldi στις γραμμές της Αδριατικής μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter