Πεμ04182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Το μεσημέρι της Κυριακής τα αποτελέσματα του τεστ στους ναυτικούς του "Θεολόγος Π"

theologos p 0

Στο Λαϊκό Νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί τα δύο μέλη του πληρώματος του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π» που εμφάνισαν ύποπτα συμπτώματα για κορονοϊό.


Πρόκειται για έναν 26χρονο δόκιμο μηχανικό και έναν 42χρονο ναυτόπαις.
Οι δύο ναυτικοί αναμένεται να υποβληθούν σε εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να γίνουν γνωστά πιθανότατα αύριο, προς το μεσημέρι.
Τα υπόλοιπα 39 μέλη του πληρώματος του πλοίου που έχει καταπλεύσει κενό επιβατών στο λιμάνι της Ραφήνας έχουν τεθεί σε καραντίνα εν αναμονή του αποτελέσματος για τους δύο συναδέλφους τους.
Επισημαίνεται ότι το πλοίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Άνδρο,Τήνο Μύκονο με επιστροφή, όταν πολυ νωρίς το πρωί του Σαββάτου διαπιστώθηκε ότι μέλςο του πληρώματος παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα για κορωνοϊό. Η εταρεία ακολούθσηε στη συνέχεια το πρωτόκολο που ορίζει πως αντιμετωπίζονται ανάλογες καταστάσεις, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.
Στην Άνδρο το πλοίο αποβίβασε 17 επιβάτες 13 στη Μύκονο και 8 στην Τήνο οι οποίοι έλαβαν οδηγίες να παραμείνουν σε κατ οίκον περιορισμό, έως ότου βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τους δύο ναυτικούς.
Στο μεταξύ η ακτοπλοική εταιρεία Golde Star Ferries έσπευσε με το E/Γ-Ο/Γ SUPERFERRY II να εκτελέσει σήμερα 28/03 δρομολόγιο από Μύκονο στις 15.00 προς Τήνο 15.35 – 15.45, Άνδρο 17.20 – 17.35, Ραφήνα 19.30. Όπως ανακοίνωσε το πλοίο μετά την άφιξή του σήμερα θα παραμείνει στην Ραφήνα μέχρι νεωτέρας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter