Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Το «Blue Star Ιθάκη» προσωρινά στη γραμμή Σάμου-Ικαρίας

BLUE STAR ITHAKI-11

Από τις 28/01 – 2/02, η γραμμή Σάμου-Ικαρίας θα εξυπηρετείται από το «Blue Star Ιθάκη», καθώς το «EUROPEAN EXPRESS» της ΝΕΛ, που εξυπηρετούσε συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή σύνδεση από Πειραιά, ακινητοποιήθηκε όμως λόγω τεχνικών παρατηρήσεων από κλιμάκιο επιθεωρητών, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα, το «Blue star Ιθάκη» θα πραγματοποιήσει δύο δρομολόγια, το ένα την Τρίτη 28 Ιανουαρίου στις 7:30 από Πειραιά για Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Ικαρία, Σάμο και επιστροφή και το επόμενο το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου.

Έως σήμερα, το κενό στην ακτοπλοϊκή σύνδεση Σάμου - Ικαρίας με τον Πειραιά εξυπηρετούσε το πλοίο «Θεόφιλος», με ταυτόχρονη εξυπηρέτηση των άγονων γραμμών που καλύπτει στη βόρειο Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα φορείς και βουλευτές της Σάμου και της Ικαρίας συναντήθηκαν με τον Γ.Γ. Ναυτιλίας, κ. Αθ. Μπούσιο, για το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τον Πειραιά, ο οποίος και έδωσε διαβεβαιώσεις, ότι το υπουργείο θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου και τα δύο νησιά να εξυπηρετηθούν ακτοπλοϊκώς όσο το δυνατόν καλύτερα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter