Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Το Smart Ticket της HELLENIC SEAWAYS αποσπά SILVER στα TOURISM AWARDS 2016

V Katsaris D Trifonopoulos Tourism Awards 2016 1

Tο Smart Ticket / Web Check-in της HELLENIC SEAWAYS, η μοναδική εφαρμογή στην ελληνική ακτοπλοΐα που επιτρέπει το Web Check-in ώστε ο επιβάτης να έχει το εισιτήριο / κάρτα επιβίβασης στο smartphone ή το tablet του και να μπορεί να ταξιδέψει χωρίς χάρτινο έγγραφο, βραβεύτηκε στα φετινά Tourism Awards με SILVER στην κατηγορία Καινοτόμο concept, προϊόν, μοντέλο λειτουργίας ή παροχής υπηρεσίας / Start-up. Το βραβείο επισφραγίζει την αναγνώριση που έχουν δείξει οι επιβάτες για την πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία που τέθηκε σε εφαρμογή το καλοκαίρι του 2015 και άλλαξε τον τρόπο που αγοράζουν τα εισιτήριά τους και ταξιδεύουν.

Χάρη στην εφαρμογή, οι επιβάτες μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους online και κάνοντας web check-in να τα αποθηκεύσουν σε ηλεκτρονική μορφή στο smartphone ή tablet τους (iOS & Android). Με την επίδειξη του smart ticket από το κινητό τους κατά τη διαδικασία επιβίβασης μπορούν να ταξιδέψουν χωρίς να χρειαστεί να έχουν τυπωμένο εισιτήριο.

Η HELLENIC SEAWAYS εξακολουθεί να είναι η μόνη ακτοπλοϊκή εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει αυτή τη δυνατότητα, εξυπηρετώντας τόσο τους Έλληνες όσο και τους ξένους επιβάτες. Η επένδυσή σε νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες που βελτιώνουν την ταξιδιωτική εμπειρία πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς στόχους της HELLENIC SEAWAYS, με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση και ασφάλεια των επιβατών και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο κ. Α. Αγαπητός, Διευθύνων Σύμβουλος της HELLENIC SEAWAYS, δήλωσε με αφορμή τη βράβευση: "Είμαστε υπερήφανοι που η συνεχής προσπάθειά μας για ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών αναγνωρίζεται, και συνεχίζουμε προσηλωμένοι στο στόχο της βελτίωσης της εμπειρίας των επιβατών μας εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία".

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Βασίλειος Κάτσαρης, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της HELLENIC SEAWAYS.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter