Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

H Attica Group Αργυρός Νικητής στα SAP Quality Awards 2013 Greece & Cyprus

Attica Group-logo-5564

Μία ακόμα διάκριση για την ATTICA Α.Ε. Συμμετοχών, μητρική εταιρεία των εταιρειών SUPERFAST FERRIES & BLUE STAR FERRIES, η οποία επελέγη ως ο Αργυρός Νικητής (Silver Winner) στα Βραβεία Ποιότητας 2013 της SAP για την Ελλάδα και την Κύπρο στην κατηγορία Μεσαίας Εφαρμογής (Medium Implementation).

Ειδικότερα, η Attica Group επιβραβεύθηκε για τη νέα εφαρμογή «Προϋπολογισμός και Προγραμματισμός» (Βudgeting and Planning), στην επιτυχή ανάπτυξη της οποίας υποστηρίχθηκε από την Singular Logic. Η εφαρμογή αναπτύχθηκε με σκοπό τη βέλτιστη σύνταξη του προϋπολογισμού, τη σύγκριση των αποτελεσμάτων με τον προϋπολογισμό και με το προηγούμενο έτος, ενώ επιταχύνει τη δημιουργία οικονομικών σεναρίων διευκολύνοντας σημαντικά την λήψη αποφάσεων για την καλύτερη οικονομική απόδοση του Ομίλου.

Η απονομή της διάκρισης έλαβε χώρα την Μ. Τρίτη 15 Απριλίου 2014 στα πλαίσια ημερίδας για την παρουσίαση των νικητών των SAP Quality Awards 2013 στην Ελλάδα.

Η εν λόγω διάκριση αποτελεί αναγνώριση της συστηματικής δέσμευσης της Attica Group για ποιοτικές και διαρκώς βελτιούμενες υπηρεσίες σε όλο το εύρος της επιχειρησιακής αλυσίδας, στηριζόμενη στην αιχμή της τεχνολογίας και στις πλέον καινοτόμες και αποτελεσματικές λειτουργικές εφαρμογές.

Ο Όμιλος Attica δραστηριοποιείται στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας στην Αδριατική θάλασσα μεταξύ Ελλάδος – Ιταλίας και στις Ελληνικές Ακτοπλοϊκές γραμμές (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Χίο, Μυτιλήνη και Κρήτη). Διαθέτει το νεότερο επιβατηγό στόλο στην Ευρώπη, με 13 επιβατηγά - οχηματαγωγά πλοία προσφέροντας υπηρεσίες μεταφοράς υψηλού επιπέδου για επιβάτες, φορτηγά και Ι.Χ. οχήματα

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter