Πεμ12032020

Last updateΠεμ, 03 Δεκ 2020 10am

Η ΑΝΕΚ LINES στο πλευρό των μαθητών του Δήμου Χανίων

0ANEK prosfΗ ΑΝΕΚ LINES, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία που είναι αντιμέτωπη με τη μεγάλη πρόκληση της πανδημίας και πάντα με φροντίδα για τις νέες γενιές που σηματοδοτούν την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, στηρίζει τους μαθητές του Δήμου Χανίων.

Attica Group: Βασικά οικονομικά μεγέθη γ΄ τριμήνου

0atticaGroupΗ ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (η «Εταιρία»), σε συνέχεια επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με Αριθμό Πρωτοκόλλου 2503/18.11.2020 η οποία κοινοποιήθηκε σε όλους τους εκδότες με κινητές αξίες εισηγμένες προς διαπραγμάτευση στη ρυθμιζόμενη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ανακοινώνει τα βασικά οικονομικά μεγέθη γ΄ τριμήνου της χρήσης 2020, καθώς και τις εξελίξεις στη δραστηριότητά της:

Attica Group: Απέσπασε δύο βραβεία στα "Greek Hospitality Awards 2020"

0ATTICAΔύο βραβεία απέσπασε η Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES & HELLENIC SEAWAYS στα "Greek Hospitality Awards 2020", τα οποία διοργανώθηκαν για 6 η συνεχόμενη χρονιά από την ETHOS MEDIA.

Στην ΑΝΕΝ το Κεντέρης Ι

0aiolosΚατακυρώθηκε οριστικά στην ΑΝΕΝ ΑΕ το ταχύπλοο «Αίολος Κεντέρης I».

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ συγχαίρουν τη «χρυσή» πανελληνιονίκη Βάσω Βλαχάκη

0βλαχΟι Μινωικές Γραμμές συγχαίρουν τη Βάσω Βλαχάκη – αθλήτρια Ιστιοπλοΐας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τυμπακίου, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας κλάσης Laser 4.7 στην κατηγορία των Κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε στις 15-18 Οκτωβρίου 2020, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης.

Πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles

0ai chatbotΤο Attica Group ακολουθεί δυναμικά την παγκόσμια τάση για digital transformation και επενδύει σταθερά στις νέες τεχνολογίες προς όφελος των πελατών της.

Με χρυσό βραβείο οι Μινωικές Γραμμές

0knossosplcPic1Οι Μινωικές Γραμμές απέσπασαν το Χρυσό Βραβείο και αναδείχτηκαν «Καλύτερη Εταιρεία στην Ελληνική Ακτοπλοΐα – Best Greek Coastal Shipping Company» κατά τη διάρκεια της τελετής ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για τα βραβεία “Greek Hospitality Awards 2020”, την Τρίτη 06 Οκτωβρίου 2020.

Attica Group: Μείωση του μεταφορικού έργου

0atticaGroupΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Group, θυγατρικής εταιρίας του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG), ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α΄ εξαμήνου 2020.

Επηρέασε την ΑΝΕΚ η πανδημία-Στοιχεία εξαμήνου

0ANEK LINESΗ Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης Α.Ε. (ΑΝΕΚ) ανακοινώνει τα αποτελέσματα της περιόδου από 1 Ιανουαρίου έως 30 Ιουνίου 2020 βάσει των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΠΧΑ):

Attica Συμμετοχών: Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα

0blue starΣυγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. της Attica Συμμετοχών. Σστο απόσπασμα του πρακτικού του Διοικητικού Συμβουλίου της 27ης Αυγούστου 2020 με το Θέμα 1 "Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα" αναφέρονται τα ακόλουθα:

Attica Group: Συγκροτήθηκε σε σώμα η Επιτροπή Ελέγχου

0atticaGroupΗ Attica Group ανακοίνωσε ότι την 7η Σεπτεμβρίου 2020 συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα η Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρίας, η οποία εξέλεξε ως Πρόεδρο, το ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ευστράτιο Χατζηγιάννη του Γιαννάκη-Ιωάννη.

ΑΝΕΚ LINES: Στο 22,344% το ποσοστό της Αμαλίας - Αναστασίας Βαρδινογιάννη

0ANEK LINESΗ εταιρεία "ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ" (εφεξής η "Εταιρεία") ανακοινώνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 και σε συνέχεια της από 28/08/2020 σχετικής ενημέρωσης προς την Εταιρεία μας τα ακόλουθα:

Με νέο δ.σ. το Attica Group- Δεν διανέμεται μέρισμα για το 2019

0atticaGroupΗ Attica A.E. Συμμετοχών (εφεξής η «Εταιρία») ανακοινώνει ότι την 27η Αυγούστου 2020 πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας με τη συμμετοχή αυτοπροσώπως ή διά αντιπροσώπου μετόχων εκπροσωπούντων 197.359.416 μετοχές, επί συνόλου 215.805.843 κοινών ονομαστικών μετοχών, ήτοι ποσοστό 91,45%.

Ξεκίνησαν τα δρομολόγια του Power Jet για Κυκλάδες και Κρήτη

0powerjet 3Η SEAJETS ανακοινώνει την ένταξη του Power Jet στον στόλο της.

Εκπτώσεις για εκπαιδευτικούς ανακοίνωσε η Aegean Speed Lines

0Speedrunner III Η Aegean Speed Lines, παρέχει έκπτωση 50% στους αναπληρωτές και μόνιμους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και στα οχήματά τους (Ε.Ι.Χ. και δίκυκλα), που θα ταξιδέψουν προς τα νησιά τοποθέτησής τους (Σέριφο / Σίφνο / Μήλο) με το πλοίο της SPEEDRUNNER 3.

Η ANEK LINES κοντά στους νέους φοιτητές

0ΑΝΕΚ33Η ΑΝΕΚ LINES συγχαίρει τους νεοεισαχθέντες φοιτητές για την επιτυχή εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και στις δύσκολες οικονομικά περιόδους που διανύουμε τους στηρίζει έμπρακτα.

ΑΝΕΚ: Αριθμός δικαιωμάτων ψήφου και ύψος μετοχικού κεφαλαίου

0anek el venizelosΗ «ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.» (εφεξής «Εταιρεία») ανακοινώνει, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 9 παρ. 5 του ν. 3556/2007, ότι μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά το ποσό των 10.843.999,5 Ευρώ, λόγω μετατροπής 10.844.000 μετατρέψιμων ομολογιών, ονομαστικής αξίας ενός (1) ευρώ εκάστης,

Εισαγωγή και έναρξη διαπραγμάτευσης μετοχών της ΑΝΕΚ

0anek el venizelosΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.» (εφεξής «Εταιρεία» ή «ΑΝΕΚ») ανακοινώνει, ότι την Τρίτη 25 Αυγούστου 2020, θα αρχίσει η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των 36.146.665 νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της,

ΑΝΕΚ: Σε διαπραγμάτευση από 25/8 οι νέες μετοχές της

0anek el venizelos«Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.» (εφεξής «Εταιρεία» ή «ΑΝΕΚ») ανακοινώνει, ότι την Τρίτη 25 Αυγούστου 2020, θα αρχίσει η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Μινωικές Γραμμές: Συγχαρητήρια σε όλους τους νέους φοιτητές

0MYKONOS PALACE PHOTOΟι Μινωικές Γραμμές συγχαίρουν όλους τους πρωτοετείς φοιτητές για την επιτυχία εισαγωγής τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και εκδηλώνουν για άλλη μια φορά έμπρακτα τη στήριξή τους προσφέροντας για αυτούς και τα μέλη των οικογενειών τους που τους συνοδεύουν για την εγγραφή τους στις σχολές φοίτησης τις ίδιες εκπτώσεις που ισχύουν για τους φοιτητές.

Διακρίθηκε για το Πρόγραμμα «Πρώτες Βοήθειες» η BLUE STAR FERRIES

0ΒΡΑΒΕΙΟ0ΒΡΑΒΕΙΟΜία ακόμη σημαντική διάκριση για το Πρόγραμμα «Πρώτες Βοήθειες» της BLUE STAR FERRIES έλαβε χώρα στην 7η τελετή απονομής των βραβείων «Corporate Affairs Excellence Awards 2020 (CAEA)», που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Ιουλίου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter